Carta studentului Erasmus

3x puncte

categorie: Romana

nota: 9.85

nivel: Facultate

Universitatea de origine si universitatea primitoare sa semneze cu tine un Contract de studii (Learning Agreement) inainte de inceperea mobilitatii. Acest contract are rolul de a stabili detaliile programului tau de studii in strainatate, inclusiv numarul de credite pe care urmeaza sa il obtii. Sa primesti o situatie scolara (Transcript of Records) la sfarsitul perioadei tale de studiu, semnata de[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Carta studentului Erasmus

Universitatea de origine si universitatea primitoare sa semneze cu tine un Contract de studii (Learning Agreement) inainte de inceperea mobilitatii. Acest contract are rolul de a stabili detaliile programului tau de studii in strainatate, inclusiv numarul de credite pe care urmeaza sa il obtii. Sa primesti o situatie scolara (Transcript of Records) la sfarsitul perioadei tale de studiu, semnata de un reprezentant autorizat al universitatii primitoare. Acest document va contine notele (calificativele) si numarul de credite pe care le-ai obtinut.

u Universitatea de origine sa recunoasca si sa echivaleze in intregime numarul de credite pe care l-ai obtinut in strainatate, in conformitate cu contractul de studii. Sa nu platesti taxe catre universitatea primitoare pe intreg parcursul perioadei tale de studiu, fie el taxe de scolarizare sau de inmatriculare, de examinare, de folosire a laboratoarelor sau bibliotecilor, pe perioada stagiului ERASMUS. Bursele sau orice alte forme de sprijin financiar de care beneficiezi in Romania sa iti fie acordate integral pe intreaga perioada a studiilor tale in strainatate.

In calitate de student Erasmus ai obligatia: Sa respecti prevederile contractului financiar Erasmus incheiat cu Universitatea de origine.
Sa te asiguri ca orice schimbare intervenita in contractul de studii este imediat aprobata in scris atat de Universitatea de origine cat si de universitatea primitoare. Sa petreci la universitatea primitoare intreaga perioada de studiu, conform acordului prealabil cu Universitatea de origine, sa te prezinti la examene sau alte forme de evaluare si sa respecti regulile regulamentele interne ale institutiei gazda.Sa redactezi un raport de activitate cu privire la mobilitatea ta de studii Erasmus dupa incheiere acesteia.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.