Carnet de passage en douane

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.99

nivel: Liceu

In cazul in care carnetul nu este eliberat corect si vehiculul este reexportat, atunci trebuie completat un raport oficial de catre una dintre autoritatile competente autorizate sa o faca, acestea fiind: cele judecatoresti, primariile, politia si vamile. Acest raport poate fi intocmit doar dupa ce una din aceste autoritati a vazut vehiculul. Daca o autoritate vamala trebuie sa solicite acest rapor[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Carnet de passage en douane

In cazul in care carnetul nu este eliberat corect si vehiculul este reexportat, atunci trebuie completat un raport oficial de catre una dintre autoritatile competente autorizate sa o faca, acestea fiind: cele judecatoresti, primariile, politia si vamile. Acest raport poate fi intocmit doar dupa ce una din aceste autoritati a vazut vehiculul. Daca o autoritate vamala trebuie sa solicite acest raport, atunci este indreptatita sa formuleze o acuzatie. Asociatiile de gaj (vezi pagina 2) au la dispozitie un an de la data neeliberarii pentru a procura acest raport ca dovada a reexportarii (vezi Anexa B).

3. UNDE ESTE NECESAR CARNETUL DE PASSAGE?
Tarile care solicita Carnet de Passage variaza de la o perioada la alta. Situatia in legatura cu transportatorii stabiliti in tara dumneavoastra trebuie recunoscuta de catre asociatia emitenta nationala a dumneavostra.
Pentru a satisface regulile privind folosirea unui Carnet de Passage en Douane vehiculul trebuie exportat in intervalul perioadei de validitate, mai putin in situatii prestabilite; care din urmatoarele nu este o astfel de situatie prescrisa?

E. este distrus sub supraveghere oficiala;
Asociatiile internationale de gaj, prin membrii sai din fiecare stat ce este parte contractanta, emit documentele necesare catre conducatorii auto. Asociatiile garanteaza prin Natiunile Unite ca vor onora toate revendicarile. Fiecare dintre membrii diverselor parti contractante trebuie sa faca o garantie similara catre administratia lor vamala, nu doar garantand documentele pe care le emit, dar si oricare document al altor tari, folosit in tara lor.

PCQ C.4
Un transportator obtine un contract care va implica ramanerea vehiculului sau vechi de trei ani, care are o valoare de 4oooo lire sterline, in Italia, pentru mai mult de trei luni. Ce asigurare este posibil sa ceara autoritatea emitenta inainte de a emite Carnet de Passage?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.