Caracterizare de personaje - Planeta celor doi sori

1x punct

categorie: Romana

nota: 9.90

nivel: Liceu

Mijloacele de caracterizare sunt atat directe, autocaracterizare:"sunt singuratic atat prin formatie, ganduri si gusturi, cat si obisnuinta ca orice ratacitor" cat si indirecte reiesite din fapte, intamplari, vorbe. Plimbarea pe strazile orasului il fascineaza. Intalnirea cu tanara Ahriana devine un element surpriza. Alaturi de Riluri, o adevarata calauza, promenada prin oras devine o bucurie:"A [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caracterizare de personaje - Planeta celor doi sori

Mijloacele de caracterizare sunt atat directe, autocaracterizare:"sunt singuratic atat prin formatie, ganduri si gusturi, cat si obisnuinta ca orice ratacitor" cat si indirecte reiesite din fapte, intamplari, vorbe. Plimbarea pe strazile orasului il fascineaza. Intalnirea cu tanara Ahriana devine un element surpriza. Alaturi de Riluri, o adevarata calauza, promenada prin oras devine o bucurie:"A fost o zi de basm" dupa cum apreciaza si personajul.

Noaptea, personajul va descoperi o alta planeta, una haotica.Tarziu, eroul dicteaza "raportul despre planeta vizitata", explicand si misterul antitezei diurn-nocturn.Prin intermediul personajului principal, textul subliniaza conditia omului in raport cu posibilele situatii de existenta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.