Cancerul poate sa fie invins

7x puncte

categorie: Medicina

nota: 10.00

nivel: Facultate

Numele meu este Negoita Ioana (tel. 432.37.09) si locuiesc in Bucuresti. In urma cu sase luni, am avut dureri puternice in partea stanga, cauzate de existenta unui neoplasm sigmoidian stenozat. Am fost operata la Spitalul de Urgenta in data de 15 noiembrie 2000 si am fost programata pentru data de 25 ianuarie 2001 la chimioterapie. M-am gandit totusi sa nu astept asa de mult si, fiind un cititor f[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cancerul poate sa fie invins

Numele meu este Negoita Ioana (tel. 432.37.09) si locuiesc in Bucuresti. In urma cu sase luni, am avut dureri puternice in partea stanga, cauzate de existenta unui neoplasm sigmoidian stenozat. Am fost operata la Spitalul de Urgenta in data de 15 noiembrie 2000 si am fost programata pentru data de 25 ianuarie 2001 la chimioterapie. M-am gandit totusi sa nu astept asa de mult si, fiind un cititor fidel al revistei "Formula AS", m-am orientat, dupa articolele publicate in ziar, catre un cabinet naturist cu rezultate bune in cazurile neoplazice.

Avand probleme cu ficatul (hepatita cronica), hemoglobina foarte mica (anemie), mi-a fost si frica sa incep cura cu citostatice. Fiind inginer chimist, stiam ca aceste medicamente sunt foarte dure pentru organismul uman si am avut o discutie serioasa cu medicul oncolog pe aceasta tema. A fost sincer si a recunoscut ca tratamentul cu citostatice nu ma ajuta decat cu maximum 20%. Nu am vrut sa risc. Am urmat un tratament naturist complex, bazat pe regim alimentar, plante medicinale de la Plafar, Aloe Vera, produsele stupului - dupa o schema foarte disciplinata, coordonata de d-l dr. Cristian Boerescu.

Nu a fost usor, dar am luptat, am strans din dinti, am plans, am urlat de situatia in care eram, m-am autosugestionat, vorbind singura cu voce tare, ca sa ma aud. Cel mai greu mi-a fost la cura cu spanz, pentru ca aveam tulburari digestive, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-am depasit pe toate. Sunt foarte bucuroasa ca, la ultima colonoscopie, rezultatele au fost perfecte, la sase luni de la operatie: fara nici o leziune tumorala.

Multumesc revistei "Formula AS" care este alaturi de noi, cei aflati in suferinta. Redactorii dvs. cauta informatii si tratamente naturiste peste tot in tara si creeaza sentimentul unei solidaritati umane. Tineti speranta vie pentru multi oameni disperati. Multumesc cumnatei mele, care are colectia "Formulei AS", caci ea mi-a selectat articolele, m-a sfatuit si m-a invatat ce sa fac. Nu in cele din urma, ii multumesc d-lui dr. Boerescu - un medic cu mult suflet, care m-a incurajat si mi-a dat multa speranta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.