Campanie publicitara - colectia de panouri decorative transparente

5x puncte

categorie: Marketing

nota: 9.81

nivel: Liceu

Comunicarea muzicala este intraductibila in limbaj articulat dar are echivalente grafice intr-un sistem propriu de notatie. Caracterul sau sublim este bine surprins de E. Cioran:"de n-am fi avut suflet,ni l-ar fi creat muzica."Ceea ce atrage la contactul cu opera este factura ei spirituala, nu neaparat rigoarea ideilor sau logica lor. Se cauta inefabilul dar mai ales emotia pura, nedisimulata.In c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Campanie publicitara - colectia de panouri decorative transparente

Comunicarea muzicala este intraductibila in limbaj articulat dar are echivalente grafice intr-un sistem propriu de notatie. Caracterul sau sublim este bine surprins de E. Cioran:"de n-am fi avut suflet,ni l-ar fi creat muzica."Ceea ce atrage la contactul cu opera este factura ei spirituala, nu neaparat rigoarea ideilor sau logica lor. Se cauta inefabilul dar mai ales emotia pura, nedisimulata.In cadrul departamentului de creatie(responsabil cu elaborarea si producerea propriu-zisa a materialelor publicitare folosite) se vor repartiza 3 persoane dintre care: o persoana pentru audio(radio) si 2 persoane pentru visual(ziare, reviste, posta, panouri stradale, internet).

Inaintea demararii campaniei, acest department va avea rsponsabilitatea de a creea 3 propuneri print si 5 propuneri spot radio. Din acestea, toata echipa va alege cate un material din fiecare categorie ce va fi folosit in cadrul campaniei. Departamentul media(cel care va selecta mijloacele adecvate campaniei) va avea in componenta 2 persoane.
Departamentul de cercetare(studiaza dorintele si caracteristicele pietei) va fi format din 3 persoane.Inainte de a efectua orice studiu despre publicul tinta, echipa va alcatui o analiza SWAT.

Deasemenea, se va face o prima evaluare a desfasurarii proiectului in aceasta prima saptamana. Se vor trage concluziile si se vor adopta masurile necesare unei bune desfasurari in continuare. In primele 2 zile membrii departamentelor media si comercial vor plasa comenzile si se vor asigura ca toate materialele necesare si contractele vor fi respectate la timp.Urmatoarele 10 zile vor fi de campanie directa indreptata catre publicul tinta prin: impartirea fluturasilor, difuzarea spoturilor radio, lipirea afiselor, pozitionarea bannerelor etc.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.