Cainii din rasa teckel pitic

1x punct

categorie: Diverse

nota: 9.98

nivel: Liceu

Cateii teckel au de obicei culoarea maroniu-deschis, iar pe piept au o pata alba.
Parul ce alcatuieste blana este scurt.
Capsorul este foarte mic in comparatie cu restul corpului. Cei doi ochi negri exprima sinceritatea ce ii caracterizeaza pe teckeli. Ochii lor nu arata niciodata ura sau dusmanie. Boticul este alungit. Cei mai dezvoltati dinti, la orice caine sunt caninii. Membrele[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cainii din rasa teckel pitic

Cateii teckel au de obicei culoarea maroniu-deschis, iar pe piept au o pata alba.
Parul ce alcatuieste blana este scurt.
Capsorul este foarte mic in comparatie cu restul corpului. Cei doi ochi negri exprima sinceritatea ce ii caracterizeaza pe teckeli. Ochii lor nu arata niciodata ura sau dusmanie. Boticul este alungit. Cei mai dezvoltati dinti, la orice caine sunt caninii. Membrele se termina cu ghiare ce nu trebuie lasate sa creasca prea mult.

Teckelii au infatisarea unor soareci giganti dar sunt mult mai draguti si sociabili.2. Simturile teckelilor
Auzul si vazul sunt foarte bine dezvoltate. Simtul orientarii de asemenea. Desi nu sunt mari iubitori de apa, teckelii sunt buni inotatori.3. Mod de hranire Teckelii sunt carnivori, deci mancarea lor preferata este carnea.Nu au voie sa manance foarte multa carne de porc, deoarece contine multe grasimi si le poate cadea parul.

4. Varsta maxima
Varsta maxima a acestor mamifere vertebrate este de 20 de ani.
Pentru a fi sanatosi, din an in an trebuie vaccinati impotriva bolilor canine.5. Mod de comportare atunci cand sunt dresati
Teckelii sunt o rasa de caini foarte inteligenti. Ei sunt gata oricand sa invete lucruri noi, dar, de fiecare data cand mai invata ceva ei trebuie rasplatiti.
Un lucru odata invatat nu mai este uitat de teckel.

6. Cand unul intalneste un "frate"
Atunci cand doi caini se intalnesc, isi ating boturile in semn de "Buna ziua, ce mai faci?". Totul depinde de ceea ce isi "raspund"; poate fi ceva de genul " Bine, multumesc, dar tu?", acest "raspuns" este foarte des intalnit la cateii de talie mica. Totusi cateii mai mari, la intalnirea cu unul mai mic ii poate raspunde nervos: "Lasa-ma mai taica in pace. Nu vezi ca sunt mai mare ca tine? Daca vreau te musc, de nu mai ramane nimic din tine!". La auzul acestor vorbe, teckelii sunt foarte agresivi.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.