Caiet de practica privind activitatile zilnice desfasurate in cadrul S.C Dorion

3x puncte

categorie: Management

nota: 8.91

nivel: Facultate

In a 9 zi am intocmit bilantul contabil al societatii; am preluat listarea bilantului, balantei si a tuturor situatiilor financiare intocmite pentru darea de seama contabila aferenta trimestrului I 2012, semnarea si indosarierea acestora. In ziua a 10 m-am deplasat la Directia Generala a Finantelor Publice pentrua depune darea de seama contabila aferenta trimestrului II;intocmirea situatiei privi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caiet de practica privind activitatile zilnice desfasurate in cadrul S.C Dorion

In a 9 zi am intocmit bilantul contabil al societatii; am preluat listarea bilantului, balantei si a tuturor situatiilor financiare intocmite pentru darea de seama contabila aferenta trimestrului I 2012, semnarea si indosarierea acestora. In ziua a 10 m-am deplasat la Directia Generala a Finantelor Publice pentrua depune darea de seama contabila aferenta trimestrului II;intocmirea situatiei privind veniturile unitatii noastre si acheltuielilor necesare la capitolul Autoritati executiveAZ solicitata de Directia Generala a Finantelor Publice.

In ziua 11 am participat la retragerea de numerar de la BRD, impreuna o persoana autorizata, am mers la achizitionarea de material.
In ziua a 11 mi s-a dat responsabilitatea de a completa ordine de schimb valutar,bilete la ordin., dispozitii de plata , dispozitii de incasare. In ziua a 12 am fost la magazia unitatii. Am inceput prin receptionarea de marfuri , completarea fisei de magazie, a NIR-ului (nota de intrare receptie). In penultima zi de practica , am completat in registrul de intrare-iesire a documentelor o parte acorespondentei sosita in ziua respectiva.

Am observat ca toata corespondenta primita se pune la mapa conducatorului institutiei A? presedintele administrativ- care o repartizeaza spre solutionare angajatilor. In ultima zi am efectuat stagiul la departamentul deResurse Umane al societatii S.C DORION.COM S.R.L Responsabilul acestui departament, unde mi s-a prezentat situatia personalului, in ce consta munca in acest domeniu. Mi-a fost aratat Contractul colectiv de munca, modificarile aduse acestuia in functie de hotararile luate de catre Guvern si votate de Parlament. Mi-a s-a mai aratat in ce consta fisa postului fiecarui angajat. La sfarsitul zilei mi s-a intocmit adeverinta care atesta faptul ca am realizat practica in aceasta unitate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.