Caiet de practica - management financiar contabil

5x puncte

categorie: Management

nota: 9.88

nivel: Liceu

Adunarea generala a actionarilor este organul de conducere al societatii, care decide asupra activitatii acesteia si asigura politica ei economica si comerciala.In ceea ce priveste reprezentarea actionarilor in Adunarile Generale, situatia participarii acestora la fiecare adunare este consemnata in procesele verbale intocmite, vizate de comisia de cenzori pentru confirmarea cvorumului necesar desf[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caiet de practica - management financiar contabil

Adunarea generala a actionarilor este organul de conducere al societatii, care decide asupra activitatii acesteia si asigura politica ei economica si comerciala.In ceea ce priveste reprezentarea actionarilor in Adunarile Generale, situatia participarii acestora la fiecare adunare este consemnata in procesele verbale intocmite, vizate de comisia de cenzori pentru confirmarea cvorumului necesar desfasurarii legale a acestora.

Consiliul de administratie, administreaza societatea pe actiuni, si este compus din 11 administratori, alesi de adunarea generala a asociatilor pe o perioada de 4 ani, cu posibilitatea de a fi alesi pe noi perioade de 4 ani, care pot avea calitatea de actionari. Numarul de administratori este stabilit in raport cu volumul si specificul activitatii societatii comerciale.Comisia de cenzori controleaza gestiunea societatii, si este formata din 3 membrii, care trebuie sa fie asociati cu exceptia cenzorilor contabili. Cenzorii se aleg de adunarea generala a actionarilor.

Pentru realizarea atributiilor ce-i revin, S.C. "IOR" - S.A. are in structura organizatorica directii, servicii, birouri, sectii si ateliere independente.Atributiile si raspunderile revin compartimentelor din subordinea Administratorului unic, Director general si a celor care compun directiile mentionate mai sus. Directiile sunt conduse de directori executivi.1. Directia tehnica si de productie este componenta organizatorica a societatii care asigura executarea operatiilor acesteia in domeniul: proiectarii constructive, cercetarii si proiectarii tehnologice, modernizarii tehnologiilor si introducerii de procedee tehnologice noi, proiectelor de mecanizari, modernizari.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.