Caiet de practica - management

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.86

nivel: Liceu

1.3. Practica este obligatorie. . Examenul va consta din controlul cunostintelor practice de specialitate, punandu-se accent pe capacitatea studentului de a aplica in practica cunostintele teoretice. Se va insista pe capaAZcitatea studentului de a valorifica, in situatiile si contextele intalnite in organizatia unde a efectuat practica, bagajul de cunostinte acumulate, priceperea de evalua[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caiet de practica - management

1.3. Practica este obligatorie. . Examenul va consta din controlul cunostintelor practice de specialitate, punandu-se accent pe capacitatea studentului de a aplica in practica cunostintele teoretice. Se va insista pe capaAZcitatea studentului de a valorifica, in situatiile si contextele intalnite in organizatia unde a efectuat practica, bagajul de cunostinte acumulate, priceperea de evaluare si autoevaluare, interesul si priceperea de a actiona pentru a asigura integrarea unei intreprinderi in sistemul de management european.

Cel care nu obtine nota de promovare va fi obligat sa repete practica
1.4. Practica dureaza o luna.
1.5. Locul si timpul desfasurarii practicii este fixat de catre conducerea facultatii sau este propus de fiecare student si aprobat de directorul centrului IDD.1.6. Secretariatul elibereaza autorizatia de practica2. OBLIGATIILE STUDENTULUI PRACTICANT
2.1. Trebuie sa se incadreze in mod riguros in disciplina muncii din societatea comerciala (institutie), sa arate interes pentru practica si sa execute toate lucrarile prevazute in programul de practica.

2.2. Se va pastra o atitudine respectuoasa si sobra in relatiile cu personalul unitatii.2.3. In caz de boala, studentul va prezenta responsabilului cu practica cerere de motivare insotita de adeverinta de la dispensarul sanitar.3. CONTINUTUL INSEMNARILOR FACUTE DE STUDENT
3.1. Insemnarile cuprinse in carnet formeaza mateAZrialul de baza pentru redactarea referatului privitor la practica care va fi scris la sfarsitul caietului, dupa termiAZnarea practicii.
3.2. Continutul insemnarilor:

Conexiunile celor trei discipline cu sistemele economice, sociale, administrative ale firmei; Raporturile existente si cele preconizate; Puncte forte si puncte slabe.
3.3. Un loc important in cadrul insemnarilor va fi alocat problematicii de baza privitoare la tema practica ce urmeaza sa fie elaborata pe timpul practicii. Aceasta se finalizeaza in timpul practicii si va fi supusa aprecierii si notarii la sfarsitul perioadei de practica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.