Caiet de practica - economie

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.91

nivel: Facultate

Directia de Integrare Europeana este un compartiment de specialitate din cadrul structurii organizatorice a Primariei Municipiului Bucuresti, condus de un director executiv. Structura sa organizatorica este prezentata in anexa nr. 1.8 la H.C.G.M.B. nr. 130/2004 privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi si functii ale Primariei Municipiului Bucuresti. Directia de Integrare Europeana ar[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caiet de practica - economie

Directia de Integrare Europeana este un compartiment de specialitate din cadrul structurii organizatorice a Primariei Municipiului Bucuresti, condus de un director executiv. Structura sa organizatorica este prezentata in anexa nr. 1.8 la H.C.G.M.B. nr. 130/2004 privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi si functii ale Primariei Municipiului Bucuresti. Directia de Integrare Europeana are ca principale atributii specifice urmatoarele:

Directia Resurse Umane este un compartiment functional din cadrul structurii organizatorice a Primariei Municipiului Bucuresti, condus de un director executiv. Structura organizatorica este prezentata in anexa nr.1.11 din H.C.G.M.B. nr. 130/2004 privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi si functii ale Primariei Municipiului Bucuresti.
Directia Resurse Umane are ca obiect de activitate aplicarea legislatiei privind angajarea, evaluarea, motivarea, formarea si perfectionarea profesionala a resurselor umane din cadrul aparatului propriu de specialitate, organizarea in conditii de legalitate a structurilor aparatului executiv,

precum si a serviciilor publice si institutiilor publice din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Totodata, asigura informarea personalului din aparatul propriu de specialitate al Consiliului General al Municipiului Bucuresti cu privire la normele de sanatate si securitate in munca si exercita controlul asupra respectarii acestora.Directia de achizitii, concesionari si contracte este un compartiment de specialitate, organizat ca directie in structura organizatorica a Primariei Municipiului Bucuresti, condus de un director executiv si de un director executiv adjunct. Structura organizatorica este prezentata in anexa nr. 1.17 la H.C.G.M.B. nr. 130/2004 privind aprobarea organigramei, a numarului de posturi si functii ale Primariei Municipiului Bucuresti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.