Caiet de intrebari pentru chestionarul caracterologic

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.75

nivel: Liceu

Majoritatea afirmatiilor au doua variante posibile, notate cu cifra "1" sau cu litera "n". Exista insa si un numar redus de afirmatii care au trei variante posibile, notate cu cifra "1", litera "c" si litera "n". Incercati sa va hotarati care varianta vi se potriveste cel mai bine, apoi marcati cifra sau litera acestuia pe foaia de raspunsuri. Atentie, nu aveti voie sa scrieti nimic pe caietul cu [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Caiet de intrebari pentru chestionarul caracterologic

Majoritatea afirmatiilor au doua variante posibile, notate cu cifra "1" sau cu litera "n". Exista insa si un numar redus de afirmatii care au trei variante posibile, notate cu cifra "1", litera "c" si litera "n". Incercati sa va hotarati care varianta vi se potriveste cel mai bine, apoi marcati cifra sau litera acestuia pe foaia de raspunsuri. Atentie, nu aveti voie sa scrieti nimic pe caietul cu intrebari. Toate raspunsurile dumneavoastra se vor da pe foaia de raspunsuri prin marcarea literelor "n", "c" sau a cifrei "1".

Lucrati repede si nu pierdeti mult timp cu nici o afirmatie; noi dorim sa obtinem prima dumneavoastra reactie si nu un proces indelungat de gandire. Intregul chestionar nu trebuie sa dureze mai mult de cateva minute.Fiti atenti pentru a nu omite nici una din aceste afirmatii. In cazul in care ati gresit, incercuiti raspunsul gresit si marcati-l pe cel corect.

Nu exista raspunsuri bune sau rele, prezentul chestionar nefiind un test de inteligenta sau de aptitudini, ci doar o masura a felului in care dumneavoastra actionati si simtiti. S-ar putea ca unele dintre afirmatii sa fie valabile doar in anumite situatii din viata, in timp ce in altele s-ar putea sa ganditi ca ati actionat altfel. Incercati sa dati raspunsul care credeti dumneavoastra ca va reprezinta cel mai frecvent si nu raspunsurile care prezinta actiuni pe care le faceti doar uneoriAcum, incepeti sa lucrati repede. Retineti ca trebuie sa raspundeti la fiecare punct.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.