Cai verzi si fiii

3x puncte

categorie: Romana

nota: 10.00

nivel: Liceu

Avem in plan nu doar o simpla serie de evenimente/petreceri/concerte, ci un concept unitar ce se va dezvolta natural si in diverse directii, in timp.Emblema noastra consta in primul rand intr-un sunet impecabil si o organizare administrativa mai simpla si mult mai eficienta. Credem - si insistam - ca o sonorizare care nu poate tine pasul cu muzica sau publicul nu are ce cauta la o petrecere. Este [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cai verzi si fiii

Avem in plan nu doar o simpla serie de evenimente/petreceri/concerte, ci un concept unitar ce se va dezvolta natural si in diverse directii, in timp.Emblema noastra consta in primul rand intr-un sunet impecabil si o organizare administrativa mai simpla si mult mai eficienta. Credem - si insistam - ca o sonorizare care nu poate tine pasul cu muzica sau publicul nu are ce cauta la o petrecere. Este poate si unul din cele mai des intalnite motive pentru care lumea se inghesuie la iesire si nu la intrare.

Proiectii facute de profesionisti, pregatite special pentru fiecare eveniment in parte, indraznete si in ton cu noile directii abordate de catre designeri, un act de cultura urbana autentic.
Vrem ca lumea sa nu vina doar la dans, ci si sa le putem oferi alternative - o expozitie de arta contemporana intr-un spatiu aferent salii de dans, o serie de instalatii, un happening de dans contemporan etc.

2. De ce Cai Verzi?
Herghelia "Cai Verzi & Fiii" este una pur-sange si se va largi considerabil in anii urmatori; suntem siguri ca numele rezonante ale artistilor si felul in care vom realiza evenimentele vor avea izbanda in randul comunitatii cu care impartim interese comune. Ne propunem sa atragem publicul in spatii alternative ca MNAC (Muzeul de Arta Contemporana), Colloseum (Palatul Bragadiru), Arenele Romane, clubul Embryo precum si o serie de locatii gen fabrici dezafectate sau case private.

Echipa noastra este formata din oameni care au lucrat atat in music-biz cat si in publicitate sau PR. Expunerea pe care o vom oferi intr-o serie de reviste, blog-uri, website-uri sau prin mailing, totul selectionat la maxim, este atent gestionata de oameni care inteleg marketingul cultural si au notiuni temeinice de comunicare si publicitate.

Publicul nostru tinta este elita. Nu ne e frica sa o punem asa cum de fapt si este: ne intereseaza trend-setterii, cei care inteleg un concept pentru ceea ce este si nu pentru ce li se spune ca ar trebui sa fie. Publicul nostru e format din prietenii nostri cei mai buni, o familie extinsa, cu care am crescut si evoluat impreuna, cei de care auzi, carora le vezi urmele lasate in cultura contemporana prin influenta pe care o au la randul lor asupra altora, dar nu ii vezi pentru ca nu le place sa se expuna.

Cei care nu se multumesc cu informatia data de altii, ci cauta ceea ce cred ca le trebuie; care nu ies cu totii in acelasi loc, saptamanal, pentru ca pur si simplu nu prea au unde sau la ce, dar carora nu le trebuie decat un motiv suficient de interesant pentru a iesi la suprafata. Sunt oameni cu o personalitate puternica, simtul umorului, varste cuprinse intre 25-40 de ani (dar evident cu radianta atat inspre 17-18 cat si 45-50).

Majoritatea sunt publicitari, designeri, jurnalisti si oameni de televiziune, creatori de moda, arhitecti, actori, regizori, cei care dau tonul, oameni carora le place sa citeasca, sa asculte muzica buna si sa vada frecvent filme de calitate, oameni cu destula competenta incat sa isi poata impune parerile in fata celor care ii apreciaza si asculta.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Romana

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.