Cadrul juridic al firmei

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.95

nivel: Liceu

Astfel, din activitatea pe care o desfasoara se pot deduce niste concluzii. Si anume: societatea incheie contacte cu producatorii de sticlarie, carora (dupa caz) le incheie contracte de livrare de materiale si materie prima; le funizeaza produsele proiectate (desene si diverse grafice); si incheie contracte de vanzare a produselor respective din numele lor cu parteneri din strainatate. Tot societa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Cadrul juridic al firmei

Astfel, din activitatea pe care o desfasoara se pot deduce niste concluzii. Si anume: societatea incheie contacte cu producatorii de sticlarie, carora (dupa caz) le incheie contracte de livrare de materiale si materie prima; le funizeaza produsele proiectate (desene si diverse grafice); si incheie contracte de vanzare a produselor respective din numele lor cu parteneri din strainatate. Tot societatea efectueaza controlul calitatii produselor respective inainte de livrare.

Practic activitatea firmei urmareste produsul de la conceperea lui pana la livrarea sa distribuitorului, exceptand producerea sa.
Productia realizata este destinata in special pentru export.
Din gama de produse se remarca: sfesnice, cupe, pahare, salatiere, ulcioare si diverse produse decorative, toate realizate din sticla suflata. Eleven Impex S.R.L. are relatii cu diferite societati ce isi desfasoara activitatea atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate. Insa, printre firmele date, trebuie de remarcat reletiile speciale de cooperare dintre Eleven Impex S.R.L. si S.C.

Rubinul Berca S.A. (din 2002 numita S.C. Glassrom S.A., Buzau) - care executa cele mai multe comenzi pentru societate si a caror colaborare dureaza de peste 8 ani. Pe langa aceasta societatea mai are relatii si cu alti producatori de sticlarie, ca S.C. Fabrica de sticla Avrig S.A. (Avrig), S.C. Star Glass S.A. (Tg. Jiu);

Clientii sunt firme din strainatate, in special Eleven Impex S.R.L. colaboreaza cu Crystal Trade Co. (Marea Britanie), Party Lite Gifs Inc. (S.U.A.) ca si cu reprezentanta acesteia din Olanda, Princess House Inc. (S.U.A.).
In activitatea sa, S.C. Eleven Impex S.R.L. utilizeaza birourile sale din Splaiul Unirii si mobilierul birotic, un depozit situat in acelasi bloc unde se pastrate unele produse, mostre si unele materiele, patru autoturisme de serviciu care sunt destinate transportarii angajatilor in scopul de serviciu, aparate de telecomunicatii, retea de calculatoare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.