Brandul

5x puncte

categorie: Economie

nota: 9.83

nivel: Facultate

Nevoia unei incercari si a unei cumparari repetate necesita mecanisme de declansare a acestor motivatii, mecanisme create cu ajutorul advertising-ului, promotiilor, vanzarilor, relatiilor publice si marketing-ului direct. Compania trebuie sa comunice valorile brand-ului iar apoi sa consolideze asocierile cu acesta pentru a pune in miscare roata utilizarii si experimentarii, si a o mentine intr-o c[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Brandul

Nevoia unei incercari si a unei cumparari repetate necesita mecanisme de declansare a acestor motivatii, mecanisme create cu ajutorul advertising-ului, promotiilor, vanzarilor, relatiilor publice si marketing-ului direct. Compania trebuie sa comunice valorile brand-ului iar apoi sa consolideze asocierile cu acesta pentru a pune in miscare roata utilizarii si experimentarii, si a o mentine intr-o continua miscare.

Prin aceasta combinatie a comunicarii consistente si experientei placute se construieste brand awarenes-ul (constientizarea brand-ului), increderea si valoarea brand-ului respectiv (brand equity).Dar ce se intampla in cazul unui ... Brand pe Internet
In acest caz se pot observa anumite diferente. Pentru ca in mediul online, brand-ul reprezinta experienta, ceea ce percepe utilizatorul, iar necesitatea stabilirii unei relatii este mai evidenta ca oricand. Interactivitatea si expunerea directa cere unei companii online sa fie pregatita pentru a asculta, a invata si a intelege modul in care trebuie sa se adreseze clientilor.

Nu mai exista doar mesaje "aruncate" publicului iar apoi o monitorizare a felului in care el reactioneaza. Informatia de calitate si bine structurata, dialogul, simtamantul de apartenenta, fidelizarea, posibilitatea de personalizare, dezvoltarea loialitatii, sunt doar cateva atribute ce necesita o atentie sporita fata de mediile offline.
Internet-ul ofera companiilor un control total asupra interactiunii si de aceea procesul de creare a brand-ului trebuie sa se axeze pe o relatie directa (end-to-end) - de la promisiunile expuse in propunerea unica de vanzare, pana la experimentarea lor de catre client.
Analizand brand-urile online de succes, putem determina sapte standarde (cei 7C) de care ar trebui sa tinem seama atunci cand vorbim de branding pe Internet. Ei se refera la:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.