Beermaster S.A

1x punct

categorie: Economie

nota: 7.02

nivel: Gimnaziu

3.Gradul de asidurare cu lucratori este sufficient.
Vara peste 200 de personae, iarna pina la 100.
Gradul de inzestrare cu masini si utilaje suficient.Tehnologii cele mai noi aduse din Germania si Cehia.Astfel putem deduce faptul ca vara dinamica de vinzari si producere este mai inalta find intrebata pe piata de desfacere astfel iarna aceasta dinamica se micsoreaza cu 30%, deci produ[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Beermaster S.A

3.Gradul de asidurare cu lucratori este sufficient.
Vara peste 200 de personae, iarna pina la 100.
Gradul de inzestrare cu masini si utilaje suficient.Tehnologii cele mai noi aduse din Germania si Cehia.Astfel putem deduce faptul ca vara dinamica de vinzari si producere este mai inalta find intrebata pe piata de desfacere astfel iarna aceasta dinamica se micsoreaza cu 30%, deci productia este una sezoniera.

4.Materiile prime sunt:maltul, hameul, apa,trata sub ionizare, orzul de calitate ce mai inalta.Orzul 80% e adus din Germania, iar 20% este procurat din Moldova.Hameu este adus din Germania si Cehia.

Sistema de producere a berii este una clasica care a ramas inca din cele mai vechi timpuri.Berea se pastreaza in beci 24 de zile la temperature de 2Grade C.Volumul ceanului in care se pastreaza bere este de 10.000 de litri.

Directie de specializare este toata Republica Moldova, se face comanda pentru fiecare cumparator.Firma angajeaza agenti economici care fac legaturile cu alti agenti.Un agent face legatura cu alti 100 de agenti.Pentru a reduce cheltuielile pe agenti din 2009 toate comenzile se fac prin telefon.

Deasemenea intreprinderea produce si apa minerala si apa dulce.Beermaster e localizat linga un izvor cu apa pura. Acest izvor se afla al o adincime de 175 metri adincime, fiind extrasa cu o pompa foarte mare..Apa este tratata si ionizata abia apoi se imbagateste cu CO2.Berrmaster produc si “Cvas” care deaemenea e produs din componenti naturali, fara produse modificate.

6.Tot aparatajul este nou automatizat adus din Germania si Cehia.
Astfel ca cadou a fost adus din partea Germaniei o masina mare pentru transportarea marfei in magazinele.
Pentru amblarea berii sticlele de mase plastice, hirtia este tot adus din UK.

7. Desfacerea productiei Beermaster este doar toate localitatile RM
8.Beermaster nu produce deseuri toxice sunt absolute naturali fara dauna pentru mediu.Deseurile care ramin sunt folosite de ferme la imbogatirea stratului de humus.Chiar si deseurile le cumpara fermele pentru imbogatirea hranii pentru pesti si la alte ferme.

9.Nu am ce propune pentru dezvoltarea mai buna a intreprinderii deoarece sunt efectuate toate solutiile si tehnologiile noi si materie prima naturala, si incercarea de a inlocui sticlele de mase plastice ce nu permit pastrarea buna a berii cu cele de sticla sau cu aluminiu.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.