Basici

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.88

nivel: Liceu

Lasati-le sa se aeriseasca peste noapte. Majoritatea medicilor sugereaAZza indepartarea pansamentului peste noapte, pentru aerisirea basicii. "Aerul si apa sunt foarte bune pentru vindecare", spune dr. Cowin, "asa ca inmuAZierea in apa si tinerea la aer a basicii peste noapte sunt folositoare."Schimbati pansamentele umezite. Desi unii medici apreciaza ca un panAZsament se poate pastra 2 zile fara [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Basici

Lasati-le sa se aeriseasca peste noapte. Majoritatea medicilor sugereaAZza indepartarea pansamentului peste noapte, pentru aerisirea basicii. "Aerul si apa sunt foarte bune pentru vindecare", spune dr. Cowin, "asa ca inmuAZierea in apa si tinerea la aer a basicii peste noapte sunt folositoare."Schimbati pansamentele umezite. Desi unii medici apreciaza ca un panAZsament se poate pastra 2 zile fara probleme, toti sunt de acord ca ar trebui inlocuit daca dintr-un motiv sau altul s-a umezit. Asadar, daca va transpira picioarele sau daca aveti o activitate care umezeste pansamentul, inlocuiti-1 cat de des este necesar.

PREVENIREA BASICILOR
Prevenirea este intotdeauna mai buna decat tratamentul, astfel ca va prezenAZtam aici recomandarile specialistilor pentru evitarea aparitiei basicilor.Alegeti-va pantofi potriviti. Pare la mintea cocosului, dar cu cat dimenAZsiunile si forma incaltamintei seamana mai mult cu piciorul, cu atat este mai putin probabil sa faceti basici, spune medicul de familie Stephen Amiel. inAZcaltamintea prea stramta sau cu varful ascutit va strange si va rani picioareAZle, iar incaltamintea prea mare va va roade, deoarece picioarele se misca in ea, provocand aparitia basicilor.

Asigurati-va ca incaltamintea noua este confortabila si ignorati vanzatorul care va tot repeta ca pantofii va vin turAZnati, indeosebi fiti atent atunci cand cumparati incaltaminte pentru copii; veAZrificati marimea incaltamintei copilului aproximativ din 3 in 3 luni.
Faceti-va picioarele mai rezistente. Daca ati planificat niste drumetii sau rumuri mai lungi, antrenati-va pielea picioarelor mergand descult prin casa sau taceti plimbari prelungite pe nisipul plajei, in picioarele goale, va sfatuieste r. Armei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.