Barbatii despre femei

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.80

nivel: Liceu

5.Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel) 6.Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart)
7.Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) 8.Atentie la o femeie care gindeste logic ! Caci logica si femeia sint atit de heterogene, incit este impotriva na[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Barbatii despre femei

5.Femeile isi iubesc mai mult copiii, pentru ca pot fi sigure ca e al lor. (Aristotel) 6.Un barbat intelept nu isi contrazice nevasta. El asteapta pina o face ea singura. (Humphrey Bogart)
7.Bunul renume al unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati. (Maurice Chevalier) 8.Atentie la o femeie care gindeste logic ! Caci logica si femeia sint atit de heterogene, incit este impotriva naturii cand apar impreuna. (Johannes Cotta)

9.Exista trei tipuri de femei: cele frumoase, cele inteligente si majoritatea. (Rainer Werner Fassbinder) 10.Pentru mine femeile sint ca si elefantii. Imi place sa-i privesc, dar nu mi-ar placea sa am unul. (W.C. Fields) 11.Marea intrebare, la care nu stiu sa raspund in ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este urmatoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?" (Sigmund Freud) 12.Cind o femeie isi contureaza buzele, este ca si cind un soldat isi curata mitraliera. (Bob Hope)

13.Trei tipuri de barbati nu inteleg femeile: barbatii tineri, barbatii de virsta mijlocie, si barbatii batrini.(Irisches Sprichwort)
14.Femeile trateaza in special ranile provocate de ele. (Jacques Marchand) 15.Nimic nu e mai rau decit o femeie, chiar daca e buna. (Menander) 16.Femeia este o greseala acceptabila a naturii. (John Milton) Necunoscuti: 1.Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare? Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati.

Necunoscuti:1.Care este asemanarea intre o femeie si un loc de parcare? Cele bune sunt mereu ocupate, singurele care raman libere fiind cele pentru handicapati. 2.Care este asemanarea intre o farfurie zburatoare si o femeie nteligenta? Nu exista dovezi palpabile privind existenta niciuneia dintre ele. 3.Care este ultimul lucru care s-a auzit prin radio inainte de explozia navetei Challenger? Nu te atinge de butonul acela, dobitoaco!4.Care este asemanarea intre o femeie la volan si o piersica? Ambele se aduna din copaci
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.