Bancherii evrei impotriva Romaniei Mari

3x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.79

nivel: Facultate

In Statele Unite ale Americii, zice Benjamin Freedman, evreii detineau pe atunci, (ca si acum) presa de mare circulatie. Ei urau Rusia tarista (care ii oprea pe evrei sa acceada la putere) si-i doreau infrangerea, motiv pentru care bancherii evrei de pe Wall Street, precum Kuhn si Loeb, refuzau sa finanteze aliatii Rusiei: Anglia si Franta. Dar imediat ce sionistii au obtinut promisiunea ca li se [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Bancherii evrei impotriva Romaniei Mari

In Statele Unite ale Americii, zice Benjamin Freedman, evreii detineau pe atunci, (ca si acum) presa de mare circulatie. Ei urau Rusia tarista (care ii oprea pe evrei sa acceada la putere) si-i doreau infrangerea, motiv pentru care bancherii evrei de pe Wall Street, precum Kuhn si Loeb, refuzau sa finanteze aliatii Rusiei: Anglia si Franta. Dar imediat ce sionistii au obtinut promisiunea ca li se va "darui" patria palestinienilor (pe care ii vor putea masacra si izgoni pentru a-si putea intinde statul lor "mesianic"),

imediat, deci, toata presa americana, ce fusese pana atunci pro-germana, dintr-o data a descoperit ca nemtii sunt "huni", ca taie mainile copilasilor de tata cu baionetele si alte asemenea fantezii. Nu se putea citi nimic altceva in presa americana decat despre cauza sfanta a razboiului impotriva Germaniei. Marioneta a talmudistilor, presedintele Statelor Unite ale Americii, Woodrow Wilson, a declarat razboi Germaniei, iar la Londra a fost semnata "Declaratia Balfour", prin care s-a dat sentinta de moarte poporului palestinian.

Din acel moment, in S.U.A., ziaristi, scriitori, politicieni, bancheri evrei sau in subordinea acestora, se inhama la constructia Noii Ordini Mondiale, razboiul mondial (primul razboi mondial) fiind considerat parghia necesara demararii efective a bazelor nevazute ale acesteia . In fond generoasa ca idee, noua ordine mondiala cu un guvern mondial, era construita (si inca mai este) de evrei pentru evrei, fiind forma cea mai indrazneata si fanatica a nationalismului religios israelit, sionismul. Noua Ordine Mondiala nu a fost conceputa pentru a oferi sanse egale tuturor natiunilor, ci suprematia uneia singure, cea evreiasca.

Ce puteau insemna interesele nationale ale romanilor la 1919 pentru acesti mari regizori ai istoriei universale decat un moft, un obiectiv neinsemnat sau, poate, chiar o piedica in scopurile "marelui plan"? Invingatori pe frontul de lupta armat, romanii nu puteau accepta ca de fapt altii sunt "adevaratii" invingatori, cum se auto-considerau evreii sionisti. Mai mult, devenisera deja foarte incomozi prin marsul armatei romane prin Transilvania, care s-a incheiat doar la Budapesta prin rasturnarea regimului iudeo-bolsevic (comunist) al lui Bela Kun. Or, comunismul era una dintre formulele de moment ale sionismului de a cuceri dominatia lumii.

Presedintele S.U.A. insusi, Woodrow Wilson, se angajeaza in lucrarea ocultei iudaice de planificare a lumii postbelice, inca din anul 1917, anul revolutiei iudeo-bolsevice din Rusia si al intrarii S.U.A. in primul razboi mondial. "Coincidenta" este considerata de unii autori ca menita sa zdrobeasca Germania spre a se da mana libera iudeo-bolsevismului (cum am aratat, o varianta cameleonica a sionismului de a cuceri lumea) spre Europa, politica repetata fara nici o imaginatie si in al doilea razboi mondial, cand iesirea S.U.A. din neutralitate a decis victoria iudeo-bolsevismului in Europa si a comunismului in China, Coreea si Vietnam.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.