Baietii din Montauk

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.98

nivel: Liceu

Am descoperit de asemenea ca majoritatea baietilor care au trecut prin Proiectul Montauk au activat mai tarziu in Delta Force, un grup care recupereaza OZN-urile care sufera accidente, indiferent daca acest lucru se petrece in SUA sau intr-o alta tara. Uneori, aceste accidente se petrec in realitati alternative. Baietii de altadata au crescut, fiind azi adulti bine antrenati, in special in lupta i[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Baietii din Montauk

Am descoperit de asemenea ca majoritatea baietilor care au trecut prin Proiectul Montauk au activat mai tarziu in Delta Force, un grup care recupereaza OZN-urile care sufera accidente, indiferent daca acest lucru se petrece in SUA sau intr-o alta tara. Uneori, aceste accidente se petrec in realitati alternative. Baietii de altadata au crescut, fiind azi adulti bine antrenati, in special in lupta impotriva extraterestrilor. Aceasta informatie provine de la mai multe persoane cu care am lucrat si care mi-au spus ca sarcina lor este sa fie literalmente un fel de Rambo.

Evident, nu este greu sa convingi un copil sa devina un Rambo. Acesti barbati s-au antrenat ani de zile pentru a face parte dintr-un grup super-elitist. In general, sunt foarte multumiti de sarcinile pe care le primesc, dar sunt programati sa nu-si aminteasca nimic in viata obisnuita, caci proiectul este clasificat ca fiind ultrasecret.
Unul din cei cu care am lucrat era furios deoarece stia ca in armata a ocupat o pozitie foarte inalta, dar era tratat in continuare ca un soldat neinstruit. Isi mai aducea aminte ca prin ceata ca a fost o perioada in care a fost tratat regeste.

Intr-adevar, atat timp cat se afla in timpul serviciului, membrii grupului Delta Force sunt tratati cu toate onorurile. Din pacate pentru ei, sarcinile pe care le primesc depasesc cu mult atributiile normale ale serviciului militar, motiv pentru care sunt programati sa uite ce au facut atunci cand revin la viata normala. Exemplul care urmeaza va va ajuta sa intelegeti mai bine acest lucru.

In timp ce deprogramam unul dintre baieti, am auzit zgomote si am simtit prezenta unei persoane in curtea exterioara a casei mele. Am alergat dupa intrus, dar nu l-am putut vedea. Il auzeam si chiar vedeam ramurile care se rup sub greutatea trupului sau, dar strainul era invizibil. Pare incredibil, dar in realitate este un efect secundar al Experimentului Philadelphia, care a fost dezvoltat ulterior.

Exista mai multi baieti din grupul Delta Force care sustin ca in timpul misiunii poarta un dispozitiv de dimensiunile unui reportofon atasat la centura care le permite sa devina invizibili. Dispozitivul are trei moduri: "off", "invizibil" si "in afara". In modul "off", te afli in mediul fizic, dar esti invizibil. In modul "invizibil", nu poti fi vazut cu ochiul liber sau detectat de radar, dar poti interfera cu realitatea fizica.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.