Babalon

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.88

nivel: Gimnaziu

Este vorba de o spirala conica de energie, care corespunde cu precizie formulei matematice cunoscuta sub numele de spirala lui Fibonacci. Faptul ca acest con de energie poate influenta inteligenta unei mintii este demonstrat de palariile conice asezate de-a lungul timpului pe capul studentilor lenesi. Initial, scopul acestora era de a-i face mai inteligenti, dar treptat ele s-au transformat intr-o[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Babalon

Este vorba de o spirala conica de energie, care corespunde cu precizie formulei matematice cunoscuta sub numele de spirala lui Fibonacci. Faptul ca acest con de energie poate influenta inteligenta unei mintii este demonstrat de palariile conice asezate de-a lungul timpului pe capul studentilor lenesi. Initial, scopul acestora era de a-i face mai inteligenti, dar treptat ele s-au transformat intr-o pedeapsa. Desi nu avea o palarie conica, Aleister Crowley purta totusi o palarie de vrajitor, care, la urma urmei, reprezinta acelasi lucru.

Focul sau energia primordiala a tetragramei din interiorul Marii Piramide este asociat cu focul si pasiunea Sfinxului prin intermediul canalului de legatura cunoscut sub numele de Sala Cunoasterii. Sfinxul simbolizeaza poftele desfranate ale lui Bast, dar si pe Fecioara inteligenta, cunoscuta la romani ca Diana, Zeita Lunii, cea care transmuta energiile inferioare in energii superioare. Altfel spus, este persoana care are acces la Sala Cunoasterii. Cand Crowley realiza acte de magie sexuala, el incerca sa intre in rezonanta cu constiinta superioara a Salii Cunoasterii, folosindu-se de energiile inferioare pentru a avea acces la cele superioare.

In sine, Marea Piramida este o structura foarte curioasa din mai multe motive. Una dintre cele mai uimitoare trasaturi ale sale este legata de faptul ca nu reprezinta un poligon simetric. Daca ar fi jumatatea superioara a unui octaedru, cele doua unghiuri de la baza suprafetelor triunghiulare ar trebui sa masoare fiecare cate 60s. In realitate, ele masoara 51,51s , ceea ce inseamna ca piramida este usor turtita. Altfel spus, putem obtine acelasi rezultat daca luam un octaedru perfect simetric, impingand usor varfurile de sus si de jos catre centru. Sub presiunea fortei, unghiurile suprafetelor laterale s-ar ascuti putin.

Explicatia este simpla: pamantul insusi nu este propriu-zis o sfera, ci doar un sferoid, avand forma unei mandarine. Cu alte cuvinte, liniile matricei energetice a pamantului nu sunt nici ele perfect simetrice. La origini este posibil sa fi fost, dar din momentul in care pamantul a fost strivit, capatand forma unui sferoid, liniile corespondente au fost si ele modificate in consecinta. Unghiurile de 51,51s ale suprafetelor laterale ale Marii Piramide corespund perfect cu distorsiunea geometrica a pamantului. Un lucru este cert: cine a construit Marea Piramida cunostea perfect forma exacta a pamantului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.