Azurit

5x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.88

nivel: Facultate

Azurita motiveaza gandirea superioara prin aducerea la suprafata a matricilor mentale adanc ingropate in anii trecuti si permite analizarea lor de intelepciunea constienta. Procesul acesta reface, remotiveaza si purifica gandirea, pentru a putea servi scopurilor superioare. In perioada Egiptului antic, aceasta Piatra pretioasa a fost folosita de marii sacerdoti si preotese pentru a-si ridica const[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Azurit

Azurita motiveaza gandirea superioara prin aducerea la suprafata a matricilor mentale adanc ingropate in anii trecuti si permite analizarea lor de intelepciunea constienta. Procesul acesta reface, remotiveaza si purifica gandirea, pentru a putea servi scopurilor superioare. In perioada Egiptului antic, aceasta Piatra pretioasa a fost folosita de marii sacerdoti si preotese pentru a-si ridica constiinta la starea de constiinta-Zei.

Azi, ea poate servi unor scopuri similare. Energiile sale sunt suficiente de legate la pamant pentru a putea sa ne asiste in crearea Cerului pe Pamant prin reinnoirea credintelor noastre, prin reinnoirea increderii in Lumina sursei proprii in procesul evolutiv. Azurita devine tot mai densa, dar si mai stralucitoare, mai puternica.
Azuritul, varietate bleu de carbonat de cupru natural, se mai numeste "albastru de munte", "arama azurie", "arama carbonatata bleu".
Are greutatea specifica de 3-3.8 g/cm3.
Acest mineral exista in depozitele metalifere din Siberia. Cu decenii in urma se gaseau frumoase esantioane in nuante de gri si rosu in Franta, in apropiere de Lyon.

In evolutia fiecarui sufelt vine un moment cand este necesara schimbarea naturii profunde a propriei realitati. Lasand la o parte vechile convingeri, fiinta se indreapta spre o realitate mai profunda; starea de expansiune a constiintei apare atunci cand conceptele depasite sunt inlocuite printr-o intelegere mai adanca a vietii. Azuritul reprezinta lumina care dizolva intunericul temerilor, transformandu-le in intelegere clara. Culoarea sa radianta de un indigo-albastru inchis are capacitatea de a aduce gandurile subconstinete la nivelul mentalului constient.

Apoi, aceste modele mentale pot fi verificate si analizate obiectiv in vederea crearii unui criteriu mai pur in vederea cunoasterii adevarului. Azuritul permite dezvoltarea unei gandiri mai inalte, aducand din profunzimea subconstientului modelele mentale care vor fi examinate de constiinta. Prin acest proces, gandirea se reinnoieste, se improspateaza si se trensforma.

In vremurile stravechiului Egipt, aceasta piatra pretioasa era utilizata de preotii si preotesele de rang pentru a ajunge la o stare de constiinta divina. Astaz, azuritul poate servi unui scop similar; energiile sale benefice ne ajuta sa ne transformam interior, reinnpond credinta in sursa noastra interioara de lumina. In procesul evolutiv, azuritul a devenit mai dens, insa nu mai putin stralucitor sau puternic.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.