Autorizatie integrata de mediu

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

Receptia deseurilor, la intrarea in perimetrul incineratorului ecologic in depozit se face pe baza fiselor de gestiune, respectand cerintele din cap. 1 ,anexa 2 din HG 268/2005. In functie de tipul de deseu, acesta are sistem propriu de gestionare. , conform legislatiei specifice in vigoare( in cazul medicamentelor ce contin droguri, stupefiante si psihotrope ele se transporta sub paza , si se rec[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Autorizatie integrata de mediu

Receptia deseurilor, la intrarea in perimetrul incineratorului ecologic in depozit se face pe baza fiselor de gestiune, respectand cerintele din cap. 1 ,anexa 2 din HG 268/2005. In functie de tipul de deseu, acesta are sistem propriu de gestionare. , conform legislatiei specifice in vigoare( in cazul medicamentelor ce contin droguri, stupefiante si psihotrope ele se transporta sub paza , si se receptioneaza in prezenta comisiei formata din reprezentant al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate-compartiment antidrog, reprezentant al ASP si al fimei care realizeaza incinerarea, dupa care se procedeaza la incinerarea lor)

In anumite situatii deseurile receptionate intra direct in camerele de ardere sau sunt depozitate in spatii special amenajate .
Alimentarea automata a deseurilor solide in cuptor se face printr-un sistem format din: buncar de alimentare, rampa hidraulica cu capac, usa de alimentare a incineratorului, echipament de automatizare pentru sistemul de alimentare si de interblocare a alimentarii.
Sistemul automat de alimentare trebuie sa asigure respectarea conditiilor reglementate de HG 128/2002 cu modificarile HG 268/2005, anexa 2, capitolul 2, punctul 2.3.

Alimentarea automata a deseurilor lichide se realizeaza cu ajutorul pompelor DDF, din containere inchise, direct in flacara din camera primara de combustie.Incinerarea se realizeaza la temperaturi de 850/1200C, asigurand distrugerea completa a deseurilor, rezultand o cenusa sterila si emisii de gaze in care nu se regasesc substante periculoase. Functionarea cuptoarelor se realizeaza cu respectarea stricta a normelor prevazute in manualele tehnice ale producatorului si in concordanta cu legislatia de mediu in vigoare, HG 128/2002, HG 268/2005, OMMGA 756/2004.

Controlul functionarii incineratorului se face prin panoul de comanda tip MSK-02, prin care se asigura controlul permanent al temperaturii si al presiunii, al sistemului de siguranta pentru functionarea arzatoarelor, programarea timpului de combustie, supravegherea usii de incarcare, controlul transportorului pentru cenusa. Cantitatea de energie rezultata prin recuperarea caldurii din gazele de ardere este de circa 30.000 MWh/an si va servi la producerea apei calde. Din apa calda produsa circa 3% este utilizata pe amplasament la grupurile sanitare, iar restul va fi livrata la terti, dupa intrarea instalatiei in parametrii si atingerea capacitatii proiectate.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.