Autorizatia privind emisiile de gaze cu efect de sera

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.82

nivel: Facultate

Punctul de lucru " Rafinaria Darmanesti " a functionat si va functiona ca o unitate tehnica stationara complexa , integrata , axata pe : producerea de semifabricate pentru S.C. RAFO S.A. Onesti ( nafta DA , nafta Cocsare , motorina DA , motorina usoara de Cocsare , motorina grea de Cocsare , distilat usor de vid , distilat greu de vid ) ; producere si comercializare cocs regular ;producere si co[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Autorizatia privind emisiile de gaze cu efect de sera

Punctul de lucru " Rafinaria Darmanesti " a functionat si va functiona ca o unitate tehnica stationara complexa , integrata , axata pe : producerea de semifabricate pentru S.C. RAFO S.A. Onesti ( nafta DA , nafta Cocsare , motorina DA , motorina usoara de Cocsare , motorina grea de Cocsare , distilat usor de vid , distilat greu de vid ) ; producere si comercializare cocs regular ;producere si comercializare bitum rutier .

Pentru producerea domeniului de produse petroliere , rafinaria dispune de instalatii tehnologice de prelucrare a materiilor prime : titei cu sulf max. 1,3% , livrat de la schelele de extractie din bazinul Moinesti sau din alte surse adus pe calea ferata si reziduu de distilare in vid de la S.C. RAFO S.A. Onesti . Pentru transformarea acestor materii prime in produse se utilizeaza urmatoarele procese fizice si chimice : Procese fizice : incalzire , vaporizare , fractionare , condensare , racire , absorbtie ;

Amplasare : in partea de nord-est a incintei rafinariei .
Capacitatea de prelucrare : 700.000 t/an titei. Materii prime si auxiliare utilizate : titei cu un continut de maxim 1,3% sulf , dezemulsionant , soda , combustibili gazosi si/sau lichizi , apa proaspata industriala , apa recirculata , neutralizanti , inhibitori de coroziune , aer industrial , aer AMC , energie electrica .

Prezentarea procesului tehnologic Instalatia DA2 este o instalatie de distilare primara a titeiului la presiune atmosferica care realizeaza separarea titeiului , dupa incalzire si vaporizare , pe baza diferentei temperaturii de fierbere , in fractii cu limite de distilare caracteristice fiecarui produs , intr-o serie de fractii :
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.