Autorizatia integrata de mediu

7x puncte

categorie: Drept

nota: 10.00

nivel: Facultate

Pentru fiecare catogorie de animale (functie de greutate) se folosesc categorii de nutret combinat, astfel incat sa se asigure o eficienta maxima de transformare furaj/greutate. Scopul este de a satisface nevoile animalelor imbunatatind digestabilitatea nutrientilor, si prin echilibrarea concentratiei diferitelor componente esentiale cu componente nediferentiate de N. Se urmareste imbunatatirea e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Autorizatia integrata de mediu

Pentru fiecare catogorie de animale (functie de greutate) se folosesc categorii de nutret combinat, astfel incat sa se asigure o eficienta maxima de transformare furaj/greutate. Scopul este de a satisface nevoile animalelor imbunatatind digestabilitatea nutrientilor, si prin echilibrarea concentratiei diferitelor componente esentiale cu componente nediferentiate de N. Se urmareste imbunatatirea eficientei sintezei de proteine a corpului.

Masurile de hranire includ hranirea pe faze, diete pe baza de substante nutritive digerabile/disponibile, aplicand diete cu aport redus de aminoacizi suplimentari si diete pe baza de fitaza, cu cantitati scazute de fosfor si/sau fosfati alimentari anorganici care se pot digera aproape complet. Mai mult, folosirea aditivilor alimentari poate creste eficienta de hranire, imbunatatind astfel retentia substantelor nutritive si diminuand cantitatea celor de dejectii.

Operatorul revizuieste regulat noile dezvoltari in domeniu, pentru utilizarea acelor materiale care sunt mai putin poluante.
Alimentarea cu apa a obietivelor din cadrul microfermei zootehnice se face prin intermediul unui bransament de la reteaua de alimentare cu apa potabila a localitatii Coarnele Caprei - apa fiind furnizata din statia de tratare a apei Belcesti, aflata in administrarea RAJAC Iasi, caminul prevazut in zona bransamentului este montat un apometru.

In vecinatatea acestui camin este montat grupul de pompare tip ROWARTA (Q = 7 mc/h, H = 55 mCA, p = 6 barri), cu rezervor de 300 litri, care asigura alimentarea cu apa a haleleo si a rezervorului de inmagazinare, ingropat, de 100 mc. Apa stocata va fi utilizata doar in caz de avarie, cand se intrerupe furnizarea apei din reteaua centralizata sau la incendii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.