Automasajul

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.82

nivel: Facultate

Este obligatoriu sa se faca acesta atunci cand muschii incep sa-si piarda din elasticitate si tonicitate. In general apar primele riduri pe frunte, obrajii apoi se lasa si incep o serie de fenomene care pe masura ce trece timpul si nu se iau masurile corespunzatoare este prea tarziu sa se mai intervina, pentru ca aceste dezavantaje vor fi foarte vizibile si ireversibile.In general aceste miscari e[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Automasajul

Este obligatoriu sa se faca acesta atunci cand muschii incep sa-si piarda din elasticitate si tonicitate. In general apar primele riduri pe frunte, obrajii apoi se lasa si incep o serie de fenomene care pe masura ce trece timpul si nu se iau masurile corespunzatoare este prea tarziu sa se mai intervina, pentru ca aceste dezavantaje vor fi foarte vizibile si ireversibile.In general aceste miscari este bine sa se faca in directiile in care circula sangele si limfa. Este absolut obligatoriu sa se respecte aceste directii.

In plus va trebui sa se tina seama de faptul ca automasajul se va face numai dupa ce ati curatat perfect tenul de orice impuritati si se va face cu mainile curate perfect, pentru ca sa nu producem infectarea, pielii datorita mainilor murdare.La tenul uscat se vor folosi creme cu multa grasime.La tenul gras se foloseste cel mai bine doar pudra de talc, care se pune doar atat cat sa alunece usor varful degetelor pe fata.Nu se va apasa sa se produca durere ci se va face masaj cu miscari usoare, doar cat sa antreneze miscarea muschilor in regiunea in care se face masajul. Se face acest lucru in fata oglinzii, pentru a vedea unde sunt ridurile si in ce directie trebuie sa se actioneze.

Acest masaj se poate face in fiecare seara daca aveti timp si in functie de dimensiunile ridurilor si varsta se va putea face de la 3 minute pana la 30 minute.O data pe saptamana se va pune o masca dupa ce s-a facut automasajul. Aceste masti se fac in functie de tipul tenului si se tin 20-30 minute.Fruntea cu riduri verticale se maseaza cu ambele maini pornind de la mijloc inspre tample.Ridurile orizontale la frunte se maseaza prin miscari de la sprancene inspre radacina parului (adica numai in sus).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.