Autocad - introducere

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Liceu

Introducerea unei comenzi AutoCAD se poate face in patru moduri, dupa cum urmeaza:- prin scrierea denumirii comenzii de la tastatura in linia de comanda libera situata in zona de dialog; comanda este executata prin apasarea tastei sau ; actionarea uneia din aceste taste direct pe promptul "command" liber determina repetarea ultimei comenzi; dialogul purtat defileaza pe sub zona de desenare, vizua[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Autocad - introducere

Introducerea unei comenzi AutoCAD se poate face in patru moduri, dupa cum urmeaza:- prin scrierea denumirii comenzii de la tastatura in linia de comanda libera situata in zona de dialog; comanda este executata prin apasarea tastei sau ; actionarea uneia din aceste taste direct pe promptul "command" liber determina repetarea ultimei comenzi; dialogul purtat defileaza pe sub zona de desenare, vizualizarea lui se poate face prin trecerea ecranului in mod text prin apasarea tastei F2.

prin alegerea comenzii din meniul derulant: de exemplu, pentru selectarea comenzii ARC (fig. 1.11) se deplaseaza cursorul pe meniul Draw cu comenzile de desenare, se desfasoara meniul prin clicarea butonului din stanga mouse-ului, se deplaseaza pe verticala de sus in jos cursorul in meniul derulant, pana se ajunge la comanda cautata ARC. In meniul derulant comenzile incluse sunt dispuse in ordine alfabetica, unele, urmate de un simbol triunghiular, sunt prevazute si cu submeniuri, care se desfasoara la selectarea comenzii principale.

prin selectarea comenzii cu ajutorul mouse-ului din barele mobile cu instrumente (Toolbars). Afisarea barelor mobile este controlata din meniul desfasurabil View, articolul Toolbars. prin actionarea simultana a tastelor "Alt" si a literei subliniate din denumirea unui meniu (de exemplu Draw) se obtine derularea meniului respectiv, dupa care, selectia unei comenzi se poate face prin tastarea pe linia de comanda libera a literei (literelor) subliniate din denumirea acesteia.
Intreruperea executiei unei comenzi poate fi realizata in orice moment prin apasarea tastei .Obtinerea de informatii in cadrul sistemului AutoCAD se poate face in mai multe moduri:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.