Autocad - Organizarea desenelor

7x puncte

categorie: Informatica

nota: 10.00

nivel: Liceu

Din casuta Categories se selecteaza denumirea barei mobile ce urmeaza a fi completata cu alte instrumente de lucru; ca urmare se afiseaza fereastra corespondenta care include toate iconurile comenzilor continute in bara mobila;pentru a muta unul din aceste iconuri (de exemplu cel corespunzator comenzii PEDIT), se executa clic pe acesta si tinand apasat butonul din stanga mouse-ului se deplaseaza i[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Autocad - Organizarea desenelor

Din casuta Categories se selecteaza denumirea barei mobile ce urmeaza a fi completata cu alte instrumente de lucru; ca urmare se afiseaza fereastra corespondenta care include toate iconurile comenzilor continute in bara mobila;pentru a muta unul din aceste iconuri (de exemplu cel corespunzator comenzii PEDIT), se executa clic pe acesta si tinand apasat butonul din stanga mouse-ului se deplaseaza iconul in locul dorit de pe ecran, sau direct in completarea barei mobile, corespondente.

Cand se incepe un desen nou, AutoCAD nu solicita un nume de fisier pentru acesta (toate desenele au extensia DWG) dar, ca in orice aplicatie, se recomanda salvarea fisierului sub un nume.Aceasta se poate face cu una din comenzile:- SAVE AS: deschide caseta de dialog Save Drawing As (fig. 2.9); daca desenului nu i s-a atribuit un nume, se poate denumi fisierul, prin introducerea de la tastatura a numelui dorit; daca desenul are deja un nume, Save As salveaza desenul curent sub numele specificat.Inchiderea ferestrei ce contine desenul curent se face prin comanda Close din meniul desfasurabil File.

Inchiderea sesiunii AutoCAD se face prin activarea comenzii Exit din acelasi meniu File.Daca desenul nu are inca un nume sau a fost modificat de la ultima comanda Save, se deschide caseta de dialog Save Drawing As, in care fie se introduce un alt nume, fie se alege Save pentru a salva desenul curent si a iesi din AutoCAD.2.7. Lucrul cu fisierel aca se doreste sa se lucreze numai cu fisierele, se acceseaza programul Windows Explorer.

La deschiderea acestuia pe ecran apare o caseta care contine lista tuturor directoarelor si subdirectoarelor de pe discurile existente.
Executand dublu clic pe numele unui director se va afisa lista fisierelor salvate in acesta, tipul lor (de exemplu tema1.dwg; curs1.doc), marimea acestora (in KB), data si ora ultimei salvari (fig. 2.10). Windows Explorer permite executarea urmatoarelor operatii:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Informatica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.