Atlantida - taramul pierdut

3x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.86

nivel: Facultate

Am doi prieteni, aici in Romania care isi amintesc de vietile lor din Atlantida. Primul este Cornel; eu ii spun Poe, este o fire poetica. Alaturi de el am trait minuate experiente spirituale ca urmare a meditatiilor yoga facute impreuna. El mi-a povestit despre Atlantida. Locuitorii Atlantidei posedau cunoasteri prin care aveau controlul asupra dimensiunilor spatiale si ale timpului.

DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Atlantida - taramul pierdut

Am doi prieteni, aici in Romania care isi amintesc de vietile lor din Atlantida. Primul este Cornel; eu ii spun Poe, este o fire poetica. Alaturi de el am trait minuate experiente spirituale ca urmare a meditatiilor yoga facute impreuna. El mi-a povestit despre Atlantida. Locuitorii Atlantidei posedau cunoasteri prin care aveau controlul asupra dimensiunilor spatiale si ale timpului.

Stiinta lor era foarte avansata si avea la baza puterea cristalelor. Astfel ei controlau vremea, aveau putere asupra fenomenelor meteorologice, astfel incat puteau sa programeze ploaia sau zilele insorite. In jurul continentului lor marea era mereu calma, niciodata nu se abateau furtuni, dar asta se intampla numai in jurul continentului lor si nu pe celelalte continente unde locuiau alte populatii. Pe continent erau foarte multe piramide. Unele aveau in varf cristale in general in forma de sfere si erau folosite pentru controla elementele naturii: vremea, curgerea apelor, etc.

Pe continent erau anumite porti de trecere care se asemanau cu niste usi. Aceste porti facilitau practic teleportarea instantanee in alte locuri. Odata pasul facut prin aceste usi te trezeai in alt decor in cu totul o alta parte acontinentului.Fac o corelatie aici cu stiinta moderna ultimele torii legate de "gaurile de vierme" care ar facilita transportul instantaneu in alte parti ale universului.

Pe continent se aflau constructii uriase ridicate in asa fel incat ai fi spus ca sunt gata sa se prabuseasca in orice moment. Puteai colinda prin ele timp de luni de zile si sa nu vezi totul. Imtr-un fel aceste cladiri nu "ocupau" chiar atat de mult spatiu, dar atlantii aveau puterea de a curba si a condensa spatiul dupa bunul lor plac.

Daca ne gandim mai bine acestea nu vin in contradictie cu descoperirile stiintei moderne, care afirma proprietatea spatiului de a fi curb. Nu mai ramane decat sa se descopere modalitatile prin care omul poate lucra asupra spatiului si a se folosi de aceste descoperiri. Gradinile, natura ocupa aproximativ 80% din continent, dar toti copacii si toata vegetatia arata de parca ar fi fost aranjata si decorata dupa bunul plac al oamenilor.

Prietenul meu mi-a spus ca erau foarte multe zvonuri despre iminenta unui dezastru. Multi atlanti paraseau continentul folosinduse de nave ciudate. El nu a vrut sa plece. La scurt timp a murit strivit sub stanci. Multi dintre atlanti posedau puteri oculte.

De exemplu prietenul meu avea puterea prin care putea materializa foc in palmele sale. Atunci cand mi-a povestit toate aceste lucruri nu am crezut ca ar fi posibil asa ceva. Am crezut ca sunt amintiri dintr-un plan astral, amintiri traite in intervalul dintre moartea fizica si o noua incarnare in planul fizic. Dar in urma cu un an de zile l-anm intalnit pe Costel. El mi-a spus ca toate aceste lucruri sunt reale.

In plus, Costel mi-a povestit mai multe despre Atlantida. Cladirile atlantilor erau facute din piatra si nu din otel sau sticla. Ei nu foloseau sticla sau materialele plastice. Tehnologia lor se baza foarte mult pe fibre sintetice si in primul rand pe cristale. In Atlantida el a fost vrajitor. Societatea era in declin spiritual. El isi folosea puterile vrajitoresti pentru a ajuta la creerea unor fiinte jumatate om - jumatate animal/pasare. Multe din aceste fiinte erau ca niste zombi, fara ratiune. In altele erau incarnate chiar suflete omenesti. Ele aveau statutul de sclavi si erau folosite fie pentru a lucra in slujba oamenilor, fie pentru experimente.
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.