Atestat pentru obtinerea certificatului de competente profesionale

7x puncte

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Produsul de imbracaminte are drept scop protejarea corpului dar are si rolul de infrumusetare a acestuia. Orice produs de imbracaminte trebuie sa satisfaca anumite cerinte ca masura a valorii de intrebuintare a unui bun material. Indiferent de forma valorii de intrebuintare produsul trebuie sa satisfaca nevoi spirituale, materiale sau de orice alta natura ale oamenilor care devin pe masura satisfa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Atestat pentru obtinerea certificatului de competente profesionale

Produsul de imbracaminte are drept scop protejarea corpului dar are si rolul de infrumusetare a acestuia. Orice produs de imbracaminte trebuie sa satisfaca anumite cerinte ca masura a valorii de intrebuintare a unui bun material. Indiferent de forma valorii de intrebuintare produsul trebuie sa satisfaca nevoi spirituale, materiale sau de orice alta natura ale oamenilor care devin pe masura satisfacerii, consumatori de bunuri, cumparatori. Optiunea cumparatorului va fi influentata de factori de conjunctura, imprejurari care influenteaza decizia, factori in mare masura dependenti de calitate, confort, aspect, etc., in cea mai mare parte facand concurenta cu produsele impuse de moda. Oricare ar fi tendintele modei, noi ne incapatanam sa purtam ce ne place noua, ce ne face sa ne simtim bine sau ne deosebeste de multime.

In finisajul textil se foloseste o gama larga de substante chimice. Fiecare substanta se selectioneaza atent, in functie de tipul de fibra si efectele de finisare dorite.a. Acizii. Acidul clorhidric HCl este un gaz irritant. Industrial se livreaza sub forma de solutie cu concentratia de 37% si o densitate de 1,19. Se foloseste in finisaj la acidulari, neutralizari, in vopsitorie si in operatiile de pregatire a linii.Acidul sulfuric H2SO4 este un lichid uleios. Industrial se livreaza cu o concentratie de 96 - 98% si cu o densitate de 1,84.

Se foloseste in operatii de pregatire, in vopsitorie.
Acidul acetic CH3 - COOH este un acid slab. Se recunoaste usor dupa mirosul de otet . Se livreaza sub forma de solutie in concentratie de 60 - 80% si se foloseste in finisaj, in vopsitorie si imprimerie.
Acudul formic HCOOH se livreaza in concentratie de 80 - 86%, are un miros intepator si se foloseste in vopsitorie si imprimerie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.