Atacul Femeii Pisica

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.91

nivel: Liceu

La inceput intalneste gagica. Nu ii spune ca este lezbiana, sau ce intentii are cu aceasta. Cu toate astea, nu face deloc conversatie pe tema sexului. La acest punct, afla totul despre ele, in principal, care sunt lucrurile care le fac sa se simta nesigure pe ele (de exemplu locul de munca, nu sunt sigure pe frumusetea lor, pe inteligenta lor, ca sunt putin cam grase, prea slabe, etc., etc., orice[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Atacul Femeii Pisica

La inceput intalneste gagica. Nu ii spune ca este lezbiana, sau ce intentii are cu aceasta. Cu toate astea, nu face deloc conversatie pe tema sexului. La acest punct, afla totul despre ele, in principal, care sunt lucrurile care le fac sa se simta nesigure pe ele (de exemplu locul de munca, nu sunt sigure pe frumusetea lor, pe inteligenta lor, ca sunt putin cam grase, prea slabe, etc., etc., orice). Fetele dragute au intotdeauna foarte multe complexe, asa ca trebuie sa afli care sunt acestea.

Ea le abordeaza ca si cum ar fi mai in varsta ca ele, ca si cum ar fi mama lor. La acest punct, va incepe sa vorbeasca cu ele, le spune ca a inceput sa isi faca griji despre (orice, ...locul de munca... etc.), de cand au vorbit ultima data, lucru care aparent le creste nivelul de atasare fata de ea. Pe langa asta, le va spune ca sunt dragute, nu in felul cum o fac barbatii, ci intr-un mod care iti da incredere in tine (de exemplu: esti draguta... esti destul de simpatica pentru a... etc.), si ca va avea ea grija de ele si le va proteja. Treaba asta o va mai face de cateva ori, jucandu-se cu complexele tipelor.

Apoi, va incepe cu putin din acel kino secret. Mecanismul este ca incepe sa glumeasca ca este o pisica sau o pisicuta (gagicile adora pisicile). In primele etape, le va spune ca este draguta ca o pisica (observa ca prin comparatia cu o pisica, nu exista nici o tema sexuala in vorba. Este dragut in felul lor, asa cum este o floare, sau orice altceva, in asa fel incat tipa sa nu se sperie ca ar putea fi lezbienata:> de Femeia Pisica).

Mai tarziu, va incepe cu putin kino, mangaiere pe cap ca la animale, pe barbie, iar mai tarziu le va apuca de maini sau brate, in timp ce le spune cat de draguta este precum o pisica, si cat de "imbratisabila" este, iar apoi le imbratiseaza (gagicilor le place sa fie imbratisate), din nou, nimic sexual, fara implicatii, dar le face pe gagici sa se bucure de acele sentimente minunate, si sa devina mai atasate de ea, in timp ce se tot joaca cu complexele lor si se comporta ca o mama sau o protectoare a lor.

Prietena mea imi spune ca aceste lucruri te fac sa te simti foarte confortabil, si nu pare amenintator in nici un fel. Prietenei mele nu-i place ca celelalte gagici sa o atinga, dar cu Femeia Pisica, este OK, nu ii este frica (parerea mea este ca Femeia Pisica foloseste ancorele NLP, din moment ce este femeie si psiholog).
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.