Astrologie

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.93

nivel: Liceu

Astrologia a fost fatalista pana la jumatatea secolului 20. Harta prezinta o personalitate si cursul deja stabilit de catre influentele planetelor. Aspectele hartii au fost vazute fie benefice fie adverse. Pana la descoperirea lui Uranus, Neptun si Pluto (1781, 1846 si 1930) interpretarile au fost strict legate de planetele interioare, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn, aditionale soarelui [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Astrologie

Astrologia a fost fatalista pana la jumatatea secolului 20. Harta prezinta o personalitate si cursul deja stabilit de catre influentele planetelor. Aspectele hartii au fost vazute fie benefice fie adverse. Pana la descoperirea lui Uranus, Neptun si Pluto (1781, 1846 si 1930) interpretarile au fost strict legate de planetele interioare, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn, aditionale soarelui si lunii, deseori cunoscute ca cele doua "lumini". Planetele simbolizau foarte specific persoane sau lucruri din viata unei persoane si accentul era pus pe ce s-ar putea intampla in viitor.

O influenta majora asupra astrologiei traditionale si care continua sa formeze astrologia astazi a avut-o Teozofia, un sistem al credintei cu origine in Hinduism, fondat in anii 1800 de catre profetul ocult, d-na Helena Blavarsky. Alice Bailey (1880-1949) o urmasa a teozofiei, a scris Esoteric Astrology (Astrologie esoterica) care adauga in canalizarea proprie a lui Bailey, informatii din ghidul ei spiritual, D.K.

Aceste idei spirituale promoveaza Reancarnarea, credinta ca cineva se reantoarece dupa moarte de mai multe ori cu scopul de a evolua; o ierarhie spirituala a Invatatorului Inaltat care iI calauzeste pe cei de pe pamant la o intelegere spirituala mai inalta; si Panteism, credinta ca dumnezeu este totul si totul este dumnezeu. Astfel, fiecare mosteneste o natura divina si evolueaza spre dumnezeire.
Multe dintre aceste idei au fost dezvoltate din interpretarea hartii de catre proeminentul astrolog Isabel Hickey (care a murit in anii 1960). Ea a subliniat importanta ca cineva sa-si citeasca lectia karmei (lectia din viata anterioara) de pe harta si pe interpretarile spirituale.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.