Asigurarea energiei electrice parcul solar fotovoltaic Avrig

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.93

nivel: Facultate

Cu peste 240 unitati teritoriale in toata tara, compania ofera peste 60 de tipuri de asigurari generale, de viata si de sanatate, ASTRA Asigurari are o acoperire teritoriala completa asumandu-si Responsabilitatea pentru siguranta viitorului clientilor sai si preluand riscurile acestora. Pentru companie, responsabilitatea este parte din strategia de afaceri - este angajamentul continuu asumat de co[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Asigurarea energiei electrice parcul solar fotovoltaic Avrig

Cu peste 240 unitati teritoriale in toata tara, compania ofera peste 60 de tipuri de asigurari generale, de viata si de sanatate, ASTRA Asigurari are o acoperire teritoriala completa asumandu-si Responsabilitatea pentru siguranta viitorului clientilor sai si preluand riscurile acestora. Pentru companie, responsabilitatea este parte din strategia de afaceri - este angajamentul continuu asumat de companie de a contribui la imbunatatirea vietii clientilor.

De asemenea, ASTRA Asigurari este compania care a platit cea mai mare dauna din istoria asigurarilor din Romania pentru o aeronava Tarom, un Boeing 737-300, care efectua in 30.12.2007 o cursa spre Sharm El Sheikh. In timpul decolarii de pe Aeroportul International Henri Coanda, aeronava a lovit un autovehicul utilitar aflat pe pista. In baza politei Airline Hull&Liability (Casco si Raspunderi Linie Aeriana), ASTRA a platit companiei TAROM valoarea asigurata a aeronavei, in suma de USD 10.000.000, precum si USD 432.400 reprezentand cheltuieli pentru mutarea epavei.

Aceasta a fost o situatie in care s-a demonstrat Atasamentul fata de client si isi doreste sa le demonstreze in continuare clientilor sai ca sunt alaturi de ei, tinandu-si promisiunile si sunt corecti in relatia de parteneriat pe care o au, actionand corect in orice situatie. Compania isi doreste sa fie perceputa de client ca un aliat de nadejde pe termen lung.

ASTRA ASIGURARI a castigat MARELE PREMIU- COMPANIA ANULUI in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, eveniment organizat de Media XPRIMM. Trofeul se acorda companiei de asigurari care prin rezultatele obtinute a demonstrat o crestere sustenabila in conditii de profitabilitate, consemnand o dinamica superioara mediei de crestere a pietei, pentru promovarea unor standarde ridicate in privinta produselor si a serviciilor.

Asadar, printre criteriile de selectie s-au numarat indicatorii financiari ai companiei: prime brute subscrise, dinamica acestora, ponderea subscrierilor realizate prin intermediul brokerilor, rezerve tehnice, marja de solvabilitate, profit etc. La categoria PREMII JUDETENE si REGIONALE, in baza clasamentului PBS pe anul 2010, Astra Asigurari a castigat nu mai putin de 20 de premii pentru Locul I. In acelasi timp, Astra a ocupat primul loc in patru EuroRegiuni. In total, echipa Astra Asigurari si-a adjudecat 40 de locuri in Top 5- Asigurari Generale si 7 locuri in Top 5- EuroRegiuni.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.