Asigurarea de afectiuni grave

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.98

nivel: Facultate

Probabilitatea de supravietuire unei Afectiuni Grava este [n cre]tere datorit` cre]terii performantelor medicale. GRUPURI TINTA
Familii - Asigur`rile de viat` standard protejaz` rudele asiguratului pentru riscului de deces. Asigurarea de Afectiuni Grave augumenteaz` acoperirea asigur`rii de viat` standard ]i protejaz` veniturile familiei [n eventualitatea [n care capul familiei sufer` o Afe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Asigurarea de afectiuni grave

Probabilitatea de supravietuire unei Afectiuni Grava este [n cre]tere datorit` cre]terii performantelor medicale. GRUPURI TINTA
Familii - Asigur`rile de viat` standard protejaz` rudele asiguratului pentru riscului de deces. Asigurarea de Afectiuni Grave augumenteaz` acoperirea asigur`rii de viat` standard ]i protejaz` veniturile familiei [n eventualitatea [n care capul familiei sufer` o Afectiune Grava.

Persoane singure - De obicei, persoanele singure nu au nevoie de a-]i proteja rudele [n cazul decesului ]i de aceea o asigurare de viat` standard nu este [n mod normal atractiv`. Asigurarea de Afectiuni Grave [ns` ofer` o important` protectie persoanelor singure astfel [ncat nu trebuie s` depind` de ajutorul [n care sufer` de o Afectiune Grava.
Persoane care vor s`-]i optimizeze protectia [mpotriva evenimentelor majoreAsigurarea de Afectiuni Grave spore]te acoperirea standard pentru riscurile de deces, invaliditate ]i supravietuire.

Este interesant de notat c` politele de Asigurare de Afectiuni Grave se vand [n marea majoritate persoanelor tinere (pan` la 35 de ani) dar exist` potential ]i [n cazul varstelor mai [naintate deoarece nevoia pentru aceste varste este mai evident`.Asigurarea de Afectiuni Grave este lansat [ntr-un moment oportun. Medicina modern` ne ofer` acum mult mai multe ]anse de supravietuire dup` aparitia unei astfel de afectiuni.
Cel mai bun exemplu este cel al atacului de cord. Odinioar` foarte putini oameni supravietuiau unui atac de cord.

In prezent statisticile arat` c` 60% supravietuiesc cel putin un an. Cu toate c` rata de supravietuire este mult mai mare decat [nainte, o persoan` ce a suferit o astfel de afectiune va fi nevoit` s`-]i schimbe radical stilul de viat` chiar dac` se poate [ntoarce la locul de munc`. Aceasta se poate manifesta prin sarcini de munca mai u]oare, angajare part-time, sau munca la domiciliu, cateodat` datorit` dorintei persoanei [n cauz` dar adesea datorit` faptului c` trebuie mentinut standardul de viat` al familiei.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.