Asasinii de la Vatican

5x puncte

categorie: Istorie

nota: 9.91

nivel: Liceu

Acest gest de amestec al presedintelui in treburile Sfantului Oficiu de la Roma si ale Inchizitiei era ceva ce nu putea fi tolerat! Milioane de "eretici" budisti trebuiau exterminati, comertul international cu droguri ar fi explodat, patriotismul si liberatea americana ar fi fost mai departe distruse iar Vietnamul ar fi fost reunit sub un alt dictator militar comunist loial papei - ca Stalin, Mao,[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Asasinii de la Vatican

Acest gest de amestec al presedintelui in treburile Sfantului Oficiu de la Roma si ale Inchizitiei era ceva ce nu putea fi tolerat! Milioane de "eretici" budisti trebuiau exterminati, comertul international cu droguri ar fi explodat, patriotismul si liberatea americana ar fi fost mai departe distruse iar Vietnamul ar fi fost reunit sub un alt dictator militar comunist loial papei - ca Stalin, Mao, Castro - Ho Si Min.

Acreditat sub masca de "luptator impotriva comunismului lipsit de Dumnezeu", Cardinalul Spellman a luptat pentru cel mai dezastruos conflict al Americii cunoscut sub numele de "Razboiul lui Spelly" supervizat de generalul lui Spelly, romano-catolicul si membru al CRE (Consiliul de Relatii Externe), William Westmoreland. (Sa ne aducem aminte, conform Col. Fletcher Prouty in descrierea sa vizavi de cazul presedintelui JFK, miscarea fortata a mai mult de 600.000 de romano-catolici pe navele de transport americane din Vietnamul de nord in cel de sud a fost " una dintre cauzele primare ale razboiului din Vietnam."

Arhicatolicul secretar al marinei responsabil pentru punerea in aplicare a acestei agitatii iezuite a fost Supremul Cavaler din Cavalerii lui Columb, Francis Matthews. Superiorul Cavalerului Matthew a fost "vicarul militar" al Americii, Cardinalul Francis Spellman. Mai tarziu Spellman a facut cateva vizite pe frontul de razboi numind trupele americane "soldatii lui Hristos", luptand cruciada papei impotriva "comunismului iudaic lipsit de Dumnezeu"!) Rezultatul a fost 58.000 morti, 80.000 de sinucideri post-razboi si o datorie de 220 de miliarde de dolari la banca rezervei federala a iezuitilor.

Toate aceste acte ale presedintelui Kennedy erau afirmari naturale ale suveranitatii nationale si de aceea incalcau Puterea temporala a papei. Ca "infailibil vicar al lui Hristos" si astfel, "Monarhul universal al lumii", papa, prin puterile religioase, politice si financiare ale ordinului iezuit, a dorit pe deplin, atunci si acum, sa conduca in cele din urma toate popoarele prin imparatii si dictatorii loiali lui, de la rezidirea templului lui Solomon de la Ierusalim. Caci atunci cand papa este incoronat in timpul incoronarii sale aceste cuvinte intre altele sunt rostite:
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Istorie

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.