Asa arata interiorul intestinelor tale

1x punct

categorie: Biologie

nota: 10.00

nivel: Liceu

Citiva specialisti in sanatate spun ca 90% din imbolnaviri si boli se datoreaza unui colon murdar!

La inceputul secolului 21, statisticile ne spun ca unul din trei persoane va avea cancer. Tot mai multi oameni mor din cauza cancerului de Colon, mai multi ca oricind. Acesta este acum cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general. Individual, cancerul de Colon se situeaza [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Asa arata interiorul intestinelor tale

Citiva specialisti in sanatate spun ca 90% din imbolnaviri si boli se datoreaza unui colon murdar!

La inceputul secolului 21, statisticile ne spun ca unul din trei persoane va avea cancer. Tot mai multi oameni mor din cauza cancerului de Colon, mai multi ca oricind. Acesta este acum cancerul numarul 1 printre barbati si femei, in general. Individual, cancerul de Colon se situeaza pe locul doi dupa cancerul de plamin la numarul deceselor cauzate de cancer in S.U.A., curmind viata a peste 50.000. de barbati si femei. Majoritatea oamenilor inca se mai gindesc ca "Mie nu mi se poate intimpla asa ceva!"

Intestinele pot depozita o cantitate mare de materie partial digerata in stare de descompunere (putrefactie), chiar si medicamente si alte chimicale toxice, decenii la rind. O persoana obisnuita acumuleaza in colon dealungul anilor, intre 2,5 si 11 kilograme de reziduri metabolice. In unele cazuri la autopsii au fost descoperite intestine in care erau depuneri care cintareau 18 kg si aveau o lungime de 30 cm, lasind in intestin un canal ingust cu diametrul unui creion. Aceste 18 kg se datorau unor straturi inchegate de mucus intarit amestecate cu materie fecala, avind denumirea de placa mucoida.

Aceasta placa are o culoare neagra-verzuie si seamana bizar cu cauciucul intarit al unei anvelope ( vezi foto ). Placa mucoida poate varia considerabil in functie de starea chimica din intestinul persoanei respective. Poate fi tare si casanta; poate fi tare si densa, dura, umeda si elastica, moale, tare si lipicioasa, subtire si are diferite culori: de la cafeniu, negru, sau negru-verzui la galben sau gri si uneori emana un miros intepator. La temperatura de 37 grade placa incepe sa intre in descompunere raspindind toxine si otrava in circuitul sanguin si implicit in tot corpul provocind probleme de sanatate.Acumularile de reziduuri metabolice provoaca raspindirea bacteriilor si toxinelor peste tot in organism cauzind diferite boli si chiar decesul.

Este probabil sa am si eu aceasta placa mucoida?
Daca mai multi ani la rind ai avut o dieta compusa din urmatoarele:
- alimente de origine animala ( inclusiv produse lactate )
- alimente prajite
- cafea sau ceai
- zahar
- faina alba
- grasimi hidrogenate ( margarina )
- mincare incalzita la microunde
- alcool
- medicamente
- chimicale toxice
- metale grele ( inclusiv mercurul dentar )
probabil exista acumulari de reziduri metabolice in colonul tau.

Alimentatia noastra este bogata in alimente cu grad inalt de procesare si continut ridicat de aditivi chimici. Elementele nutritive si fibrele vegetale sint eliminate iar procesul de incalzire schimba structura moleculara a alimentelor si distruge viata si energia. La acestea se adauga lipsa de exercitii fizice si miscare in mod regulat. Tot aici se adauga si stresul ritmului de viata alert al zilelor noastre si stresul electromagnetic provocat de calculatoare, telefoane mobile, masini, aparate, etc.

Credeti sau nu Dr. Richard Schulze si altii au tratat oameni in clinicile lor care aveau doar UN SCAUN PE LUNA! Oare unde mergea toata mincarea pe care o consumau? Acesti oameni aveau intestinele solidificate. Celelalte organe ale lor erau strivite de acest surplus de materie.Animalele salbatice care traiesc conform destinatiei lor naturale nu au astfel de probleme. Aceste probleme nu sint cauza unui accident. Stilul nostru de viata indepartat de natura este cauza lor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Biologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.