Armoniile tacerii

5x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.97

nivel: Liceu

Concursul cu tema Tanarul angajat in viata Bisericii, organizat de Episcopia "Dunarii de Jos", impreuna cu celelalte scoli din Galati a avut loc si in scoala noastra, unde au fost premiati mai multi elevi. Premiile si diplomele au fost suportate de Episcopie.
Pe 18 decembrie 2006, la invitatia parintelui Lucian Petroaia, am sustinut un concert de colinde in limbaj mimico-gestual la biserica[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Armoniile tacerii

Concursul cu tema Tanarul angajat in viata Bisericii, organizat de Episcopia "Dunarii de Jos", impreuna cu celelalte scoli din Galati a avut loc si in scoala noastra, unde au fost premiati mai multi elevi. Premiile si diplomele au fost suportate de Episcopie.
Pe 18 decembrie 2006, la invitatia parintelui Lucian Petroaia, am sustinut un concert de colinde in limbaj mimico-gestual la biserica "Sfintii Trei Ierarhi" din Galati. Concertul a avut o rezonanta extraordinara. La fel ca si la Teatrul "Nae Leonard", lacrimile nu puteau fi stavilite. O femeie de 84 de ani a multumit lui Dumnezeu ca a ajuns pana acum sa poata vedea un astfel de concert, cum nu a mai existat vreodata, ca surzii sa cante.

In duminica ortodoxiei, pe 25 februarie, s-a desfasurat in scoala noastra concursul de icoane pictate de elevi, dintre care unii au realizat lucrari deosebite si au fost premiati. Suportul de premiere apartine parintelui Ioan Graur. Simbolul primaverii, martisorul, a prilejuit un schimb de experienta. La o ora de religie, pe care am sustinut-o in cadrul Sc. Spec "P. P. Neveanu", cu clasa a VI-a, cu largul concurs al dirigintelui clasei, profesor Lupu Petre, am avut invitati copiii clasei a VI-a D de la de la Sc. Gen. Nr. 29 "Sf. Ana", impreuna cu doamna prof. de religie Lidia Hamza.

S-au legat prietenii intre elevi, acestia si-au dat adresele de email si numere de telefon. Pe 11 martie 2007, la aniversarea unui an de cand deficientii de auz se pot bucura de Sf. Liturghie in limbajul lor, am participat impreuna cu elevii Sc. Spec. "P. P. Neveanu", la arhiereasca Liturghie oficiata la catedrala, unde am avut bucuria sa slujeasca Prea Sfintitul Parinte Episcop Casian si Prea Sfintitul Parinte Irineu, episcop al romanilor din America (SUA si Canada). In cadrul pricesnei, corul "Armoniile tacerii" a interpretat mimico-gestual doua cantece religioase, care a impresionat profund pe credinciosi, dar si pe enoriasii cu deficienta de auz, varstnici, care au participant la Sf. Liturghie.

In dupa amiaza aceleiasi zile doamna director Albu Saftica, d-l prof.Lupu Petre de la Scoala Speciala "P. P. Neveanu" impreuna cu pr. Filip Mihai si doamnele din comitetul parohial al Bisericii "Nasterea Maicii Domnului", au participat la un program artistic pe care l-am organizat cu elevii din scoala noastra, in cinstea zilei de 8 martie. Invitatii nostri au donat carti si cadouri elevilor.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.