Aprobarea Regulamentului de ordine interioara al Corpului Judetean al Gardienilor Publici Cluj

7x puncte

categorie: Drept

nota: 9.94

nivel: Facultate

Art. 8. Organizarea si executarea serviciilor de paza si de participare la apararea ordinii si linistii publice, se realizeaza pe baza de contracte incheiate de Corpul Gardienilor Publici cu primarii, agentii economici, institutiile publice, asociatiile, alte persoane fizice sau juridice.Tariful serviciilor prestate se stabileste prin negociere intre partile contractante si trebuie sa acopere toat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aprobarea Regulamentului de ordine interioara al Corpului Judetean al Gardienilor Publici Cluj

Art. 8. Organizarea si executarea serviciilor de paza si de participare la apararea ordinii si linistii publice, se realizeaza pe baza de contracte incheiate de Corpul Gardienilor Publici cu primarii, agentii economici, institutiile publice, asociatiile, alte persoane fizice sau juridice.Tariful serviciilor prestate se stabileste prin negociere intre partile contractante si trebuie sa acopere toate cheltuielile salariale, de echipament, investitii si altele asemenea.

Tariful se poate modifica in conditiile prevazute de actele normative, in raport de indexari, compensari, majorari de salarii si de rata inflatiei. Intre partile contractante sunt relatii contractuale.
Art. 9. Paza si participarea la apararea ordinii si linistii publice se executa conform planurilor intocmite de partile contractante, aprobate de seful corpului si avizate de organul de politie.
Din partea C.G.P. participa la intocmirea planurilor, instructorul sef si seful de detasament care urmeaza sa asigure paza, participarea la apararea ordinii si linistii publice.

Art. 10. Prezentul R.O.I. stabileste raporturile dintre toate categoriile de personal (compartimente), prevazute la art. 4, dintre acestea si personalul nemijlocit subordonat, drepturile si obligatiile salariatilor, modul de incheiere si incetare a contractului individual de munca, timpul de munca si de odihna, aprecierea si calificativele anuale, recompensele si sanctiunile disciplinare, metodologia privind evidenta personalului.

Art. 11. Seful corpului este seful intregului personal si are in principal atributiile si responsabilitatile cuprinse la art. 20 din H.G.R. nr. 518/1993 republicata.Adjunctul sefului de corp este inlocuitorul legal al sefului de corp si are in principal atributiile si raspunderile cuprinse la art. 21 din H.G.R. nr. 518/1993 republicata.
Atributiile, raspunderile, sarcinile si competentele fiecarui salariat se stabilesc prin fisa postului.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.