Aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a Politiei Comunitare

5x puncte

categorie: Drept

nota: 9.94

nivel: Facultate

1) Dosarele candidatilor se intocmesc, in conditiile legii, diferentiat pentru functionarii publici sau personalul contractual, dupa caz.
(2) Documentele privind organizarea si desfasurarea concursului, lucrarile candidatilor la probele sustinute si procesul-verbal cuprinzand punctajul obtinut se indosariaza separat, pentru fiecare concurs.(1) Dosarele intocmite conform prevederilor art. 19[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aprobarea Regulamentului-cadru de organizare si functionare a Politiei Comunitare

1) Dosarele candidatilor se intocmesc, in conditiile legii, diferentiat pentru functionarii publici sau personalul contractual, dupa caz.
(2) Documentele privind organizarea si desfasurarea concursului, lucrarile candidatilor la probele sustinute si procesul-verbal cuprinzand punctajul obtinut se indosariaza separat, pentru fiecare concurs.(1) Dosarele intocmite conform prevederilor art. 19, in cazul candidatilor admisi, se completeaza cu copia procesului-verbal cuprinzand punctajul obtinut.

2) Dosarele candidatilor respinsi se restituie acestora, la cerere, pe baza de semnatura.(1) Candidatii declarati admisi au obligatia sa se prezinte in vederea numirii in functia publica in termen de 5 zile lucratoare de la expirarea termenului prevazut de lege pentru solutionarea contestatiilor.2) Dosarele candidatilor admisi se prezinta primarului de catre comisia de concurs, insotite de propunerea de numire. Primarul emite dispozitia de numire in functia publica in termen de 15 zile lucratoare de la data la care candidatii au fost declarati admisi.

3) Neprezentarea candidatilor in vederea numirii atrage decaderea din dreptul de a fi numiti in functiile publice pentru care au candidat. In acest caz, este notificat urmatorul candidat din lista cuprinzand punctajele finale ale concursului, cu conditia ca acesta sa fi obtinut punctajul final minim necesar promovarii concursului.1) Dupa prezentarea in vederea numirii, functionarii publici din Politia Comunitara urmeaza un curs de formare, cu durata de 3 luni, organizat in centrele proprii ale Politiei Comunitare sau in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, conform planificarii.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Drept

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.