Aplicatie privind determinarea investitiei optime la Star Man SA

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.18

nivel: Facultate

Societatea Star Man SA a fost infiintata in anul 1994. Sediul administrativ al acesteia este: str. Lalelelor, nr 116, sector 5, Bucuresti, iar spatii de productie: bd. Expozitiei, nr.51, sector 6, Bucuresti, si bd. Independentei, nr.121, sector 3, Bucuresti. Forma de proprietate a societatii este privata.

Din punct de vedere organizatoric, firma este constituita ca societate pe[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aplicatie privind determinarea investitiei optime la Star Man SA

Societatea Star Man SA a fost infiintata in anul 1994. Sediul administrativ al acesteia este: str. Lalelelor, nr 116, sector 5, Bucuresti, iar spatii de productie: bd. Expozitiei, nr.51, sector 6, Bucuresti, si bd. Independentei, nr.121, sector 3, Bucuresti. Forma de proprietate a societatii este privata.

Din punct de vedere organizatoric, firma este constituita ca societate pe actiuni. Structura organizatorica a societatii este prezentata in organigrama (anexa 1). Astfel, primul loc in ierarhie il ocupa directorul general care are in subordine directa directorii tehnic, calitate, comercial, economic si de productie si, de asemenea, protectia muncii si departamentul juridic.

Directorul tehnic raspunde de urmatoarele departamente in mod direct: informatizare, proiectare, planificare, si mecano-energetic; directorul calitatii are in subordine departamentele de asigurare a calitatii, control tehnic de calitate si metrologie; directorul comercial se ocupa de problemele de marketing, ofertare-contractare-desfacere si aprovizionare; directorul economic si resurse umane are in subordine departamentele financiar-contabil, resurse umane si salarizare iar directorul de productie sectiile 1, 2 si 3 si parcul auto.

Fiecare dintre acestia are un rol bine definit in cadrul firmei, dar, in functie de proiectele care se desfasoara, structura aceasta poate suferi usoare modificari, existand o foarte buna colaborare intre diferitele departamente.Societatea are un capital social de 12 miliarde lei. Domeniul sau de activitate il constituie productia de constructii metalice usoare si grele pentru telecomunicatii in principal, mobilier metalic, depozitare, structuri metalice industriale si constructii cladiri.

Capacitati tehnice
Societatea dispune de spatii proprii de productie industriala dotate cu utilitati specifice, echipate cu masini-unelte moderne si avand un sistem eficient de organizare.Echipa de conceptie, alcatuita din ingineri, arhitecti si tehnicieni experimentati si cu inalta calificare realizeaza proiectarea constructiva si tehnologica a produselor utilizand software CAD profesional (AUTOCAD, COREL, NEMETCHEK).

Activitatea lor este orientata atat catre realizarea de noi produse, cat si catre optimizarea produselor asimilate. Activitatea de productie este sustinuta de un puternic suport logistic: spatii de depozitare dotate corespunzator cu sisteme de depozitare si echipamente de manipulare, gestiunea productiei asistata de un sistem informatic integrat structurat ORACLE si parc auto.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.