Aplicatie de comert electronic pentru SC Altex SA

7x puncte

categorie: Marketing

nota: 10.00

nivel: Facultate

Rezultatele crearii acestui grup, complex prin varietatea activitatilor desfasurate, nu au intarziat sa apara. Datorita propriilor resurse, Altex a reusit sa deschida inca 22 de magazine, care sunt, conform declaratiilor reprezentantilor firmei, mult mai bine profilate si amenajate.Avand in vedere amploarea pe care, cu efort si perseverenta, a dobandit-o, noul grup si-a propus drept principal obie[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aplicatie de comert electronic pentru SC Altex SA

Rezultatele crearii acestui grup, complex prin varietatea activitatilor desfasurate, nu au intarziat sa apara. Datorita propriilor resurse, Altex a reusit sa deschida inca 22 de magazine, care sunt, conform declaratiilor reprezentantilor firmei, mult mai bine profilate si amenajate.Avand in vedere amploarea pe care, cu efort si perseverenta, a dobandit-o, noul grup si-a propus drept principal obiectiv sa ofere clientilor sai confortul si satisfactia, creand o noua strategie de retail.

Prin aceasta strategie se promoveaza o oferta variata si completa de produse electronice si electrocasnice, pornindu-se de la principiul varietate prin diversitate si prezentand tehnica de ultima ora, cele mai recente creatii ale unor marci renumite in domeniu.
Produsele pe care Altex le propune clientilor sai sunt o combinatie de succes intre inovatie si calitate.Pornind de la faptul ca firma a fost infiintata cu capital integral privat, trebuie sa mentionam ca, in cei zece ani de existenta, a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa, evoluand continuu pe piata de produse electronice si electrocasnice.

ALTEX este cea mai mare retea de magazine electronice, IT si electrocasnice, cu peste 125 de magazine in mai mult de 70 de orase din intreaga tara. Firma are ca principal obiectiv satisfactia si confortul clientului, oferind consumatorului solutii complete pentru casa. ALTEX pune la dispozitie clientilor sai cel mai flexibil si accesibil sistem de finan tare, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul unei largi categorii de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic.

Grupul ALTEX este unul dintre principalii importatori si distribuitori din Romania de produse electronice si electrocasnice si totodata distribuitor exclusiv al marcilor Sanyo, Grundig, Rotel, Ariete, Cata, Petra, Iner. De asemenea, reteaua ALTEX cuprinde cea mai larga gama de marci comercializate, printre care Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun. Oferta firmei cuprinde solutii complete precum instalare gratuita pentru aparatele de aer conditionat, si transportul gratuit la domiciliu pentru un minim de efort si maxim de confort.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Marketing

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.