Aplicatia Spiridus

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.85

nivel: Facultate

Puteti sa evitati situatia extrema (amputarea piciorului la cei cu DIABET), punand seara de seara la picior aparatul SPIRIDUS-eX; dupa aproximativ o luna utilizatorii mei au constatat ca pielea piciorului incepe sa se deschida/albeasca, adica s-a imbunatatit circulatia sanguina, iar petele maronii s-au voalat; Au disparut "carceii de noapte - foarte durerosi dealtfel", si in timp s-a constatat si[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aplicatia Spiridus

Puteti sa evitati situatia extrema (amputarea piciorului la cei cu DIABET), punand seara de seara la picior aparatul SPIRIDUS-eX; dupa aproximativ o luna utilizatorii mei au constatat ca pielea piciorului incepe sa se deschida/albeasca, adica s-a imbunatatit circulatia sanguina, iar petele maronii s-au voalat; Au disparut "carceii de noapte - foarte durerosi dealtfel", si in timp s-a constatat si o reducere a scularilor nocturne de la 4 pe noapte la 1/dimineata la ora 5.

Fapt pentru care va rog si pe dumneavoastra sa incepeti aceasta terapie cu aplicatii si in talpa, urmand ca sa-mi confirmati rezultatele.
Am persoane care observand - concret - aceste imbunatatiri, au comandat inca un ap. SPIRIDUS-eX pentru a le pune pe amandoua in acelas timp seara in talpa la fiecare picior; S-a remarcat si o echilibrare a tensiunii arteriale.
Va rog sa urmati aceste sfaturi si sa-mi confirmati la 1 - 3 luni de terapie ELF ce imbunatatiri ati inregistrat in general, dar si legat de cele prezentate mai sus.

Daca mai aveti intrebari va rog sa ma sunati sau sa-mi trimiteti un email si sa ma intrebati, pentru a va clarifica.
In tabelul de sus aveti cu ghid rapid cu detalii pentru aplicatiile SPIRIDUSului -eX, precum si in pag.2, pentru aplicatiile lui pe ciakrele importante. Folositi aparatul SPIRIDUS in husa pentru: a) protectia lui, b) pentru o mai usoara utilizare a lui, avand 2 alternative de prindere/ancorare a lui pe corp; astfel nu este nevoie sa fie tinut cu mana in timpul terapiei ELF, fiind liberi sa va continuati activitatea cotidiana.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.