Aplicatia LP MED

3x puncte

categorie: Medicina

nota: 9.77

nivel: Facultate

Prin functia 1.1 Lista copiilor se actualizeaza informatiile legate de copiii cu varstele cuprinse intre 0 si 12 luni care beneficiaza de lapte praf. Ecranul este impartit in doua ferestre. In prima fereastra este lista alfabetica a copiilor. In fereastara inferioara sunt afisate dinamic restul informatiilor privind un copil: numar fisa, cnp, nume si prenume, sex (M=masculin, F=feminin), d[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Aplicatia LP MED

Prin functia 1.1 Lista copiilor se actualizeaza informatiile legate de copiii cu varstele cuprinse intre 0 si 12 luni care beneficiaza de lapte praf. Ecranul este impartit in doua ferestre. In prima fereastra este lista alfabetica a copiilor. In fereastara inferioara sunt afisate dinamic restul informatiilor privind un copil: numar fisa, cnp, nume si prenume, sex (M=masculin, F=feminin), domiciliu (U=urban, R=rulral), data nasterii, greutatea la nastere, taia la nastere, varsta gestationala, data intrarii in program, data iesirii din program.

Tastele functinale au urmatoarele functii : F4 -adaugare, F5- modificare, F9- stergere, ESC-iesire din functie. La adugare si modificare se fac unele validari si sunt semnalate eventualele erori. Astfel: codul numeric trebuie sa inceapa cu 5 sau 6 iar daca urmatoarele 6 caractere sunt corect introduse se completeaza automat data de nastere . data intrarii in program trebuie sa fie intre data de nastere si data la care se implinesc 12 luni 1.2 Cantitati prescrise se actualizeaza informatiile la fiecare prescriere lunara . In partea stinga a ecranului este lista copiilor actualizata la 1.1. In fereastra din dreapta sunt afisate pentru fiecare luna de viata cantitatea prescrisa, data prescrierii, greutatea copilului la prescriere, criteriul de prescriere (a,b,c,d - conform art.

1 din Anexa1 - Norme metodologice), alimentatia (mixta, artificiala). In functie de data nasterii si data prescrierii este calculata luna de viata in care se afla copilul. Cu ENTER se pot inregistra informatiile privind o prescriptie. Este obligatoriu ca data prescrierii sa fie in intervalul intrarii in program si al iesirii ( care poate fi cel al implinirii varstei de 12 luni daca data iesirii nu este completata). Aceasta perioada este afisata in fereastra din dreapta jos a ecranului. Daca se doreste stergerea informatiilor in una din cele 12 linii deja incarcate si afisate in ecranul din dreapta se introduce cantitate 0 la data respectiva si se raspunde 'da' la Corect?.

Prin functia 1.3 Cantitati eliberate se actualizeaza informatiile pentru fiecare cantitate prescrisa. In fuctie de luna eliberarii este cautata luna in care exista o reteta prescrisa . Data eliberarii in cadrul lunii nu poate fi anterioara datei prescriptiei. Daca o cantitate eliberata este zero se goleste automat si data eliberarii daca se raspunde cu 'da' la Corect?
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.