Apele Romane - management

7x puncte

categorie: Management

nota: 10.00

nivel: Liceu

In conformitate cu prevederile legii 137/1995, bilanturile de mediu la nivel I sau II si evaluarile de risc pot constitui parti ale evaluarii impactului asupra mediului. Prin Ordinul M.A.P.M. 184/1997 se precizeaza faptul ca evaluarea riscului constituie analiza posibilitatii si gravitatii principalelor componente ale unui impact de mediu ce pot sa apara in prezent sau sa aiba o probabilitate ridi[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Apele Romane - management

In conformitate cu prevederile legii 137/1995, bilanturile de mediu la nivel I sau II si evaluarile de risc pot constitui parti ale evaluarii impactului asupra mediului. Prin Ordinul M.A.P.M. 184/1997 se precizeaza faptul ca evaluarea riscului constituie analiza posibilitatii si gravitatii principalelor componente ale unui impact de mediu ce pot sa apara in prezent sau sa aiba o probabilitate ridicata de manifestare in viiitor, neacceptata de autoritatile de mediu competente.

"Organizarea sistemului national de monitorizare integrata de fond si de impact pentru toti factorii de mediu si sistemul de inspectie privind mediul " reprezinta o atributie a autoritatii de mediu in conformitate cu prevederile legii protectiei mediului nr.137/1995 art.64, lit.e si "pune la dispozitia celor interesati datele centralizate privind starea mediului, programele si politica centrala de protectie a mediului".

Sistemul national de mediu este creat de sistemele sectoriale organizate in cadrul diferitelor institutii in atributiile carora intra gestiunea si supravegherea componentelor de mediu:
Compania Nationala "Apele Romane" S.A. este reprezentata in raport cu terte persoane fizice si juridice de catre directorul general, scop in care acesta este investit de catre consiliul de administratie cu puteri decizionale in organizarea si conducerea activitatii acesteia.
Dupa desfasurarea concursului de selectie a administratorilor,

administrarea companiei se va face de catre persoane fizice sau juridice in baza unui contract de administrare avand ca obiect organizarea si gestionarea activitatii proprietarului, pe baza unor obiective si criterii de performanta cuantificabile. Rezolvarea operativa a problemelor curente ale companiei este incredintata directorilor executivi, care sunt functionari ai companiei. Impreuna cu directorul general, acestia constituie Comitetul Director al Companiei Nationale "Apele Romane" S.A. Comitetul director se intruneste ori de cate ori este necesar si are obligatia sa prezinte trimestrial raportul sau de activitate consiliului de administratie.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.