Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem

1x punct

categorie: Diverse

nota: 10.00

nivel: Facultate

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.

De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se p[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Anul 2012 si schimbarile majore prin care trecem

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.

De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut. In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0. De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee. Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet. O data cu Rezonanta Schumann , creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra.

Mayasii, civilizatie din America Centrala, au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit " Apocalipsa" sau Revelatia. Acest lucru inseamna ca Adevarul ne va fi revelat, si NU " Sfirsitul Lumii" , asa cum multi considera in mod eronat.

Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni. Mayasii mai spun despre 2012 urmatoarele:
-vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.
-vom depasi constiintele actuale despre Timp si

Spatiu.
-vom depasi necesitatea Banului. -dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.
-planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.
-ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

In acest Timp dintre Lumi, oamenii se schimba. Isi schimba relatiile, felul de a gindi, locul de munca, atitudinea, deciziile. Mai ales tinerii, nu mai accepta vechile sisteme si institutii, care vor disparea cu timpul. Deciziile noastre nu se pot baza decit ori pe Iubire, ori pe Frica. Trebuie sa alegem in orice moment Iubirea, sa urmam Intuitia, Inima. Trebuie sa creem forme-gind positive, si sa ne inconjuram de oameni care gindesc pozitiv.Totul face parte dintr-un Plan Divin, nimic nu este intimplator in Univers.

Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.Posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi: -migrene, dureri de cap, oboseala. -senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.
-crampe musculare. -simtome de gripa. -vise intense.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.