Antitumoral, anticancerigen, adaptogen imunomodulator

1x punct

categorie: Medicina

nota: 9.80

nivel: Facultate

Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului, intru-cat s-a dovedit ca poate inhiba angiogeneza, inhiba metastazarea, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase). Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer. Are efecte pozitive asupra circuAZlaAZtiAZei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei. Actioneaza protector la nivelul celulei hepa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Antitumoral, anticancerigen, adaptogen imunomodulator

Japonia a inclus aceasta ciuperca in lista tratamentelor contra cancerului, intru-cat s-a dovedit ca poate inhiba angiogeneza, inhiba metastazarea, induce apoptoza (moartea celulelor canceroase). Dar efectele benefice ale ciupercii Reishi nu se opresc la cancer. Are efecte pozitive asupra circuAZlaAZtiAZei sanguine, asupra colesterolului si glicemiei. Actioneaza protector la nivelul celulei hepatice, ajuta la echilibrarea hormonala, contribuie la regenerarea celulelor nervoase, are efect detoxifiant, etc.

De aceea ciuperca Reishi este considerata o minune in tratamentele naturiste. ADMINISTRARE : Preventie si intretinere: 1 capsula pe zi dimineata. Tratament cancer singura sau asociata cu alte protocoale anticancerigene : 2 capsule pe zi administrate intre mese (de exemplu: 1x dimineata si 1x dupa-amiaza). Pentru cazuri mai grave se poate mari dozajul pana la 9 capsule/zi NOTA IMPORTANTA : in cazurile cancerelor avansate Doctorul Japonez Fukumi Morishige care lucreaza curent la Institutul pentru Stiinta & Medicina Linus Pauling recomanda in unele cazuri asocierea cu doze mari de Vitamina C.

Tumora la creier: 6 capsule/zi. Durata: 2 luni Cancer la plaman: 6 capsule/zi. Durata: 6 luni Cancer avansat la san: se incepe cu 9 capsule/zi si se mareste doza pana la 20capsule/zi. Durata: 2-3 luni
Cancer la rectum raspandit pana la ficat: 6capsule/zi. Durata: 6 luni
Cancer la pancreas: 9capsule/zi + 30g/zi Vitamina C. Durata: 6 luni.
Hepatita: 3capsule/zi + 6g/zi de Vitamina C timp de 2-3 luni. Dupa remisie, intru-cat hepatita este o boala cronica, se continua cu o doza de intretinere de 1-2capsule/zi Reishi + 2-3g/zi Vitamina C.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Medicina

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.