Antecontract de vanzare-cumparare

3x puncte

categorie: Economie

nota: 9.81

nivel: Facultate

Art.4 Promitentul/cumparator se obliga sa cumpere de la promitentul vanzator pana la data de 10.05.2009 un imobil situat in CARTIER BUCOVINA RESIDENCE BOTOSANI, imobil care a fost ales, din ansamblul de locuinte, de catre promitentul cumparator la data intocmirii prezentului contract. Imobilul ales este identificat pe plansa prin hasurare. Plansa reprezinta anexa I la prezentul contract si face pa[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Antecontract de vanzare-cumparare

Art.4 Promitentul/cumparator se obliga sa cumpere de la promitentul vanzator pana la data de 10.05.2009 un imobil situat in CARTIER BUCOVINA RESIDENCE BOTOSANI, imobil care a fost ales, din ansamblul de locuinte, de catre promitentul cumparator la data intocmirii prezentului contract. Imobilul ales este identificat pe plansa prin hasurare. Plansa reprezinta anexa I la prezentul contract si face parte din acesta (apartament 5 etaj 2 scara B).

Art.5 Promitentul/cumparator se obliga sa achite pana la data de 15.04.2009 intreaga valoare a imobilului in caz contrar va plati penalitati asa cum sunt prevazute in prezentul contract.
Art.6 Promitentul/cumparator se obliga ca in cazul in care doreste modificari interioare la imobilul ales, sa le prezinte in scris la sediul societatii pana la data de 08.05.2008 dar dupa ce a achitat si cea de a doua transa.

Art.7 Promitentul/cumparator se oblige ca dupa plata ultimei transe sa perfecteze contractul de vanzare cumparare in forma autentica si sa-si intabuleze si inregistreze fiscal imobilul ales.
Art.8 Promitentul/cumparator se obliga sa respecte transele de plata stabilite cf. Art.3 din contract in caz contrar promitentul vanzator nu poate fi obligat sa retina imobilul ales si poate rezilia prezentul contract pe baza unei notificari prealabile fara a fi nevoie de interventia instantei pentru reziliere.
Promitentul vanzator

Art.9 Promitentul/ vanzator se obliga sa vanda imobilul ales promitentului cumparator la termenul stabilit si la valoarea stabilita pentru varianta standard. In cazul in care Promitentul cumparator doreste alt tip de materiale pentru interioare pretul va fi modificat functie de valoarea materialelor alese.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Economie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.