Antebratul - cubitus, radius

1x punct

categorie: Matematica

nota: 9.87

nivel: Facultate

Atunci cand vrem sa facem (sau se intampla) ceva care atinge memoria noastra profunda (inconstientul) si pe care-l acceptam (cotul), trebuie sa alegem si sa facem tot ceea ce ne va inlesni realizarea lui. Daca aceasta realizare e dificila pentru ca avem, de exemplu, dificultati in a alege mijloacele, se vor dezvolta tensiuni, suferinte, crampe ale antebratelor, in general spre incheietura mainii, [...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Antebratul - cubitus, radius

Atunci cand vrem sa facem (sau se intampla) ceva care atinge memoria noastra profunda (inconstientul) si pe care-l acceptam (cotul), trebuie sa alegem si sa facem tot ceea ce ne va inlesni realizarea lui. Daca aceasta realizare e dificila pentru ca avem, de exemplu, dificultati in a alege mijloacele, se vor dezvolta tensiuni, suferinte, crampe ale antebratelor, in general spre incheietura mainii, fracturi de cubitus sau de radius, sau chiar ale ambelor.

Suntem intr-o parte a corpului care precede sau urmeaza mainii si incheieturii, dupa sensul de circulare a energiilor pe care le alegem (densificare sau eliberare). Poate fi vorba de o faza de trecere, de la inconstient la constient (sens cot - mana). Atunci suntem in procesul de "densificare", in momentul care urmeaza acceptarii constiente si precede trecerea in real (incheietura, mana) prin actiune. (a face). Dar poate fi vorba si de trecerea de la constient la inconstient (sens mana - cot).

In acest caz, e vorba de procesul de "eliberare", de momentul care precede acceptarea inconstienta si care urmeaza trecerea in real.
Durerile antebratului, cubitusului sau radiusului ne vor vorbi de dificultatile de a accepta actiunile, intamplarile pe care existenta ne poate face sa le cunoastem sau implinim in viata. Dificultatile noastre de a alege sau de a ne opri asupra mijloacelor de actiune, noi, diferite de obisnuinta sau de credintele noastre, se pot manifesta printr-o durere la aceasta regiune a bratului, mergand chiar pana la factura (a se vedea cazul Clarei din capitolul "fractura").

Acestea se produc atunci cand tensiunea este prea puternica si cand blocajele in raport cu actiunea sau cu alegerea sunt puternic ancorate, foarte rigide pentru a nu spune ca sunt ajunse in stadiul de fosilizare, care nu pot admite "tensiunea" (obligatie de schimb) impusa de exterior. In acest caz cubitusul sau radiusul, sau ambele "cedeaza". Dar simpla jena inseamna ca deja avem dificultati in a ne "misca", sa dam incheieturii si mainii, posibilitatea de a-si juca rolul de mobilitate, de potential de schimbare a lumii sau de tipul de actiune in viata.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Matematica

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.