Ancorarea explicata

3x puncte

categorie: Psihologie

nota: 9.76

nivel: Facultate

Sa zicem ca i-ai atins cotul de fiecare data cand s-a simtit deosebit - presupunem ca ai facut asta de aproximativ trei ori pana acum. Daca acum vei atinge exact acel punct al cotului ei, in exact felul cum ai facut-o pana acum in cele trei ocazii anterioare (aplicand aceeasi presiune la apasare, etc), ea va avea deodata si neasteptat aceleasi sentimente pe care le-a avut atunci cand ii ancorai se[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Ancorarea explicata

Sa zicem ca i-ai atins cotul de fiecare data cand s-a simtit deosebit - presupunem ca ai facut asta de aproximativ trei ori pana acum. Daca acum vei atinge exact acel punct al cotului ei, in exact felul cum ai facut-o pana acum in cele trei ocazii anterioare (aplicand aceeasi presiune la apasare, etc), ea va avea deodata si neasteptat aceleasi sentimente pe care le-a avut atunci cand ii ancorai sentimentele acestea (cu alte cuvinte: ai sunat clopotelul fara sa oferi mancare, iar ea a inceput sa saliveze:).

Daca esti destul de bun, poti planta diferite ancore pentru diferite stari ale tipei, pe diferite zone ale corpului - o ancora a rasului pusa pe umar, o ancora a bucuriei pe cot, o ancora a sentimentului de romantic pe spatele mainii, o ancora pentru excitare... pe genunchiul ei :) etc. Mai mult, ancorarea nu se rezuma doar la atingeri - mai poti folosi de altfel si tonul vocii, cateva cuvinte anume (soptind de cateva ori in urechea ei o propozitie de genul "oh, da, fa-o!" in timp ce are un orgasm, atunci cand ii vei sopti din nou aceste cuvinte fiind la o receptie importanta, vei observa cum o va trece un val de caldura si de placere. Nici macar nu va trebui sa ascunzi nimic, ea va recunoaste aceste cuvinte ca fiind "familiare", dar tot nu se va putea ajuta:).

Este totusi indicat sa nu abuzezi de ancorele pe care le-ai instalat pentru ca poti ajunge in situatia in care ea va deveni nesensibila la ele. Suna un clopotel de zece ori fara sa oferi mancare unui caine si cu siguranta acesta nu va mai saliva cand va auzi sunetul.
Poate ca cea mai practica utilizare a ancorelor este ca poti mentine mereu ridicata starea persoanei pe care lucrezi. Scoate de la ea senzatii placute, si straduieste-te sa le traiasca, ancoreaza acele senzatii si sentimente. Dar pana si cel mai tare PUA nu poate sa tina mereu treze toate aceste sentimente intr-o femeie. Mai devreme sau mai tarziu, din nu stiu ce motiv (poate fi obosita, are niste griji, orice), starea ei va scadea in intensitate pana aproape de zero.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Psihologie

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.