Analizarea unui text scris de mana

3x puncte

categorie: Diverse

nota: 9.64

nivel: Liceu

Oamenii care scriu in panta crescatoare sunt ambitiosi. Sunt, de asemena optimisti. Daca scrisul are o panta ridicata, probabil pot vorbi mult, pot avea prea multa incredere. Daca panta este putin indreptata in sus, atunci e un semn bun. Daca este foarte abrupta, calitatile pot fi exagerate.Daca liniile o iau in sus si sunt neregulate dar numai spre sfarsitul propozitiei, in special in josul pagin[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analizarea unui text scris de mana

Oamenii care scriu in panta crescatoare sunt ambitiosi. Sunt, de asemena optimisti. Daca scrisul are o panta ridicata, probabil pot vorbi mult, pot avea prea multa incredere. Daca panta este putin indreptata in sus, atunci e un semn bun. Daca este foarte abrupta, calitatile pot fi exagerate.Daca liniile o iau in sus si sunt neregulate dar numai spre sfarsitul propozitiei, in special in josul paginii, indica o personalitate puternica. Asemenea oameni sunt curajosi pana la exagerare.

Linii "cazatoare": Daca la sfarsitul unei linii si in josul paginii liniile se indreapta in jos, inseamna ca persoana se supara repede si se ingrijoreaza usor. Este slaba si predispusa la stres. Linile care coboara in mijloc si se ridica spre sfarsit indica o delasare fata de munca. Acest tip de persoane incep activitati fara tragere de inima, fara nici un scop. Mai tarziu devin entuziaste si termina cu bine.
Liniile care se ridica in centru si apoi coboara spre sfarsit denota un tip de persoane care incep munca cu entuziasm, dar se descurajeaza usor si o lasa balta.

Daca spatierea este mica, iar liniile sunt foarte apropiate una de alta si nu au spatiu intre ele, arata o personalitate confuza, cu foarte multe ganduri ingramadite in acelasi timp in minte.Cand spatierea este normala inseamna ca aceste persoane nu se grabesc niciodata. Sunt informali si clari in gandire si in comportamentul zilnic. Sunt echilibrati si corecti in afaceri.Spatiere mare o regasim la foarte multe personalitati. Sunt metodici, grijulii si inteligenti. Per total, sunt persoane cu un caracter puternic.

Scris cursiv: Cand literele fiecarui cuvant sunt legate intre ele, se numeste scris cursiv. Acesti oameni sunt fermi, ies in evidenta, clari si au o atitudine pozitiva. Lucreaza intr-un mod rafinat si sunt perfectionisti. Este marca unui sceptic. Scris spart: aici, doar cateva litere sunt deconectate. Acest tip de scris indica abilitatea de a judeca caracterul uman. Scrisul lor pare ritmic si implica o gandire uniforma, cu mici sclipiri de inspiratie. Este intr-adevar scrisul oamenilor inteligenti.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Diverse

CAUTA REFERAT


TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.