Analiza tehnica Sif-uri misiune imposibila

3x puncte

categorie: Management

nota: 9.70

nivel: Facultate

Dar putem face un castig decent si construi o strategie solida daca urmam cateva reguli simple. Singura conditie este sa avem disciplina de a respecta ce vedem si ce spune un grafic. Sa exemplificam pe graficul indicelui bursier al SIF-urilor, BET-FI. In prima zi a anului 2007, indicele era 68.440. Astazi, 66.739. Investitorii care au intrat in acea perioada sunt in pierdere. Pentru a evita situat[...]
DOWNLOAD REFERAT

Preview referat: Analiza tehnica Sif-uri misiune imposibila

Dar putem face un castig decent si construi o strategie solida daca urmam cateva reguli simple. Singura conditie este sa avem disciplina de a respecta ce vedem si ce spune un grafic. Sa exemplificam pe graficul indicelui bursier al SIF-urilor, BET-FI. In prima zi a anului 2007, indicele era 68.440. Astazi, 66.739. Investitorii care au intrat in acea perioada sunt in pierdere. Pentru a evita situatii similare in viitor sa apelam la cateva notiuni simple de analiza tehnica si trading: suporturi, rezistente si retragerile Fibonacci.

Intre iulie si inceputul lui noiembrie, indicele s-a aflat intr-o consolidare larga, intr-un canal orizontal cu suport la 74.400 si rezistenta la 86.300. Confirmarea a venit la ruperea suportului la inceputul lui noiembrie, cand 74.400 a devenit rezistenta, deci o valoare de depasit in viitor. Din acest punct, cautam instinctiv un alt suport, dar unul cu posibilitate ridicata sa fie atins. Din 74.400 scadem inaltimea primului canal (86.300-74.400) si obtinem aproximativ 62.500 care este nivelul pe care il avem ca obiectiv de posibila intoarcere. La aceasta valoare vom discuta din nou scenariul existent.

Multa lume intreaba: "Era posibil sa vinzi mai devreme?" Punctele X1 si X2 sunt reale si apar la penetrarea liniilor de trend ascendent (in rosu). Nu trebuie sa vinzi la top, dar nici sa lasi ocaziile sa treaca pe langa tine. Dar poate cineva ti-a indicat deja X1 si X2. Totul este disciplina. Pentru binele portofoliului, nu cauta sa cumperi in anticiparea schimbarii de trend. Poate vine, poate nu. Cel mai sigur este sa urmarim piata, semnalele pe care le ofera si sa actionam ca atare numai dupa o confirmare.
DOWNLOAD REFERAT
« mai multe referate din Management

CAUTA REFERAT

TRIMITE REFERAT CERE REFERAT
Referatele si lucrarile oferite de E-referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.